Csórics Balázs több, mint 4 évig alakította Rudit a Barátok köztben. A 2014-es érkezése után egyre fontosabb szereplővé vált, a távozása előtt, 2018-ban pedig a produkció egyik legnépszerűbb színésze volt már. A történet szerint egy verekedés után a Dunába esett és beverte a fejét egy farönkbe, melynek következtében életét vesztette. Az év őszén a sorozat 20 éves születésnapjára készített különleges epizódban még visszatért egy rész erejéig, de azóta érthető módon nem volt látható a szériában.

A héten és jövő hét elején azonban visszatér Csórics Balázs a Barátok köztben – tudta meg a SorozatWiki a produkciótól. A történet szerint Krisztián visszaemlékezik arra az időre, amikor az afganisztáni katonai szolgálat alatt megismerte Rudit és így lesz újra látható néhány epizód erejéig a népszerű karakter.

„Az ilyen különlegesebb jeleneteket mindig is nagyon élveztem. A Barátok közttel én mindig azért szerettem dolgozni, mert színészként és emberként nagyon sok helyzetben ki tudtam magam próbálni. Mindig úgy álltam ezekhez a forgatásokhoz, hogyha azt mondták, hogy ugorj ki az ablakon, akkor nem azt kérdeztem, hogy milyen vastag lesz az alatt a szőnyeg, hanem hogy hányszor. Azt láttam, hogy ezt a hozzáállást a készítők is szerették. Ezen esetek közül pedig a katonai jeleneteket élveztem a legjobban, így nagyon örültem, hogy ismét egyenruhába kell bújnom. A mostani felvételeken volt több hivatásos katona is, akikkel kiemelkedő élmény volt együtt dolgozni. Nekik ez a szakmájuk, így pontosan tudták, hogy egy harctéren mi zajlik és hogyan kell ezt megvalósítsuk, hogy otthon a képernyők előtt hiteles legyen. Borzasztóan élveztem és bízom benne, hogy a nézők is szeretni fogják ezt a visszaemlékezést” – mondta Csórics Balázs a SorozatWikinek.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát