A mi kis falunk rekordhosszú, 18 részes negyedik évada áprilisban ért véget az RTL Klubon. A stáb a koronavírus-járvány miatt csak június 11-én tudta elkezdeni az új részek forgatását, de azóta rendben zajlanak a felvételek. A sorozat egyik főszereplője, a Gyurit alakító Lengyel Tamás nemrég egy ötletes videóban jelentette be, hogy mikor térnek vissza a pajkaszegiek a képernyőre. A mi kis falunk hosszabb szünet után, szeptember 19-én, ma este 20:00-kor jelentkezik az 5. évad első részével az RTL Klubon. Innentől kezdve a jól megszokott szombat esti időpontban lesz látható a sikersorozat.

A történet Erika (Lovas Rozi) terhességi tesztjének kérdésével ért véget. Az 5. évad első epizódjában pedig rögtön fény derül a titokra, hogy mit látott a teszten Gyuri (Lengyel Tamás) párja. Folytatódik Viki (Törőcsik Franciska), Zsolt (Fehér Tibor) és Nelli (Mikecz Estilla) szerelmi háromszöge. Laci (Bánki Gergely) és Ildikó (Erdélyi Tímea) azon ügyködik, hogy elválhassanak, de olyan akadályokba ütköznek, amelyekre nem számítanak. A polgármester (Csuja Imre) idegeit a falu anyagi helyzete és egy nem várt támogatás borzolja. A közmunkások lehet, hogy végre valóra váltják az álmaikat. Emellett a pajkaszegiek életét egy titokzatos nő felbukkanása is izgalmassá teszi a következő évadban.

A mi kis falunk az RTL Magyarország titkos fegyvere, mely az elmúlt évek legnézettebb sorozata. A produkció népszerűségét jól mutatja, hogy az ismétlései az RTL Klubon és a Coolon is rendkívül erős számokat hoznak. A mi kis falunk nemrég a Televíziós Újságírók Díján is hatalmas elismerést kapott, a szakújságírók ugyanis a pajkaszegiekről szóló produkciót választották 2019 legjobb sorozatának. A mi kis falunk első és második ajánlója alapján a nézők legalább olyan mulatságos eseményekre számíthatnak az új részekben is, mint amelyeket 2017 eleje óta megszokhattak.

hirdetés

A nézők a nyári és szeptemberi vetítésnek köszönhetően feleleveníthették az eddig látottakat, amire szükség is lehetett. A mi kis falunk előző szezonjában ugyanis számos új karakter mutatkozott be. A ma este érkező 5. évadban az RTL Moston egy hétig, az RTL Most+ prémium platformon pedig korlátlanul lesz megtekinthető. De vajon tényleg terhes Erika? Hova tűnt Matyi és mit kezdenek nélküle a közmunkások? Sikerül-e Laciéknak elválniuk? Kiderül mától szombat esténként 20:00-kor az RTL Klubon és az RTL Moston!

(A cikket az RTL Magyarország támogatta.)

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna