A mi kis falunk az utóbbi évek egyik sikertörténete. A Válótársak című dramedy 2015-ös bemutatkozása után másfél évvel később egy jóval könnyedebb, viccesebb sorozat, A mi kis falunk került az RTL Klub képernyőjére. Pajkaszeg lakóinak mulatságos története azonnal magával ragadta a nézőket, a premier pedig az év harmadik legnézettebb tartalma lett 18-49-ben két X-Faktor adás mögött.

A széria új etapja idén év elején indult, csütörtök helyett szombaton és képes volt felülmúlni az első szezon sikereit is. Adásról adásra több mint egymillió nézőt ültetett a képernyők elé és a fiatalok körében is tarolt minden adása. Ennek a kiemelkedő nézettségi eredménynek is köszönhető hogy a vártnál fél évvel hamarabb, szeptember 1-jén, ma este 20 órakor új részekkel tér vissza A mi kis falunk az RTL Klubra.

Sőt, nem csak hogy hamarabb folytatódik, de a korábbiaknál jóval több részt is készítenek belőle. Július végén írtuk meg, hogy az eddigi 8-8 epizód helyett a stáb idén a korábbinál jóval több részt forgat és az új évad is hosszabb lesz az előzőeknél. Emiatt a forgatás nem is ér véget az ősz elején és jelenleg is dolgoznak az új részeken. A folytatásban visszatér a falu minden olyan lakója, akiket a nézők az elmúlt két évadban annyira megszerettek.

hirdetés

A ma este induló harmadik évad azonban több újdonságot is tartogat majd a rajongók számára. Többek között új állandó szereplőként megjelenik Pajkaszeg rivális falujának, Pajkarétnek a rendőre, akit a Madách Színház színművésze, Nagy Sándor alakít. A rendőr karaktere mellett pedig érkeznek még új szereplők, akik várhatóan alaposan felkavarják az amúgy sem unalmas falu életét.

Hogy kik lesznek az új szereplők, és mennyire zökkentik ki nyugalmából Pajkaszeget? Kiderül az RTL Klubon szombatonként 20 órakor. Az első évad visszanézhető az RTL Most!-on, erre a linkre kattintva. (Fotó: RTL Klub)

(A cikket az RTL Magyarország támogatta.)

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban