2017 elején csütörtök esténként volt látható A mi kis falunk 8 részes első évada az RTL Klubon. A sorozat nézettsége minden várakozást felülmúlt, ezért hamar be is rendelték a folytatását. A szintén 8 epizódból álló másik szezon idén év elején szombatonként került képernyőre, mely még az első etap rekordjait is megdöntötte. Így nem meglepő, hogy májusban kiderült, hogy az RTL Magyarország tovább folytatja a sorozatot.

Idén azonban miden eddiginél többet forgat a sorozatot gyártó ContentLAB & Factory. A SorozatWiki információi szerint az eddigi 8-8 helyett, 17 részt vesznek fel A mi kis falunkból. Úgy tudjuk, hogy a rengeteg epizód miatt a forgatások a nyáron véget se érnek, hanem az ősz első felében is javában dolgozik majd a stáb. Azt egyelőre nem tudni, hogy a több mint dupla annyi rész a 2018/19-es szezonban, mint a 3. évadban kerül képernyőre, vagy előre forgatnak a 4. etapra is. Az viszont valószínű, hogy az eddig megszokott 8 helyett hosszabb lehet A mi kis falunk következő évada.

A hírrel kapcsolatban megkerestük az RTL Magyarországot és megkérdeztük azt is, hogy hány részes lesz a sorozat 3. évada:
„A mi kis falunk című sorozatunk 1-2. évada 29,2% átlagos közönségaránnyal futott (18-49) amivel a legsikeresebb magyar gyártású fikciós sorozat lett, tehát a nézők nagyon szerették. A folytatás már forog és mivel A mi kis falunk nagyon népszerű, ezért igyekszünk a nézői igényeket kiszolgálva többet készíteni belőle. Epizódszámokról még korai volna beszélni, de az biztos, hogy Pajkaszeg vicces lakói visszatérnek a képernyőre” – válaszolta a Marketing és Kommunikációs Igazgatóság a SorozatWikinek. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban