Tavaly októberben robbant a hír, hogy 20 év után a TV2-n tér vissza az egykoron az RTL Klubon vetített reality, a Kísértés. Év végén az is kiderült, hogy a produkció műsorvezetője a Szerencsekerék házigazdája, Kasza Tibor lesz. Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója áprilisban a SorozatWikinek elárulta, hogy a Thaiföldön forgatott nagyszabású reality felvételei januárban lezajlottak, és még idén ősszel képernyőre kerül.

A Temptation Island amerikai változatának 5. évadának főszereplői

Most pedig az is kiderült, hogy pontosan mikor. A TV2 Csoport ugyanis nyilvánosságra hozta, hogy a Kísértés az Ázsia Expressz 5. évadával egy napon, szeptember 1-jén, vasárnap debütál a csatornán. A reality kezdési időpontját még nem jelentették be, de valószínűleg az Ázsia Expressz után lesz majd látható. A Kísértés ezt követően minden hétköznap este képernyőre kerül majd a tévéadón, feltehetően 21:30 körül fog majd kezdődni.

hirdetés

A formátum lényege, hogy négy pár elutazik egy egzotikus helyre, ahol próbára teszik a kapcsolatukat. A párok tagjait a műsor felvételeinek kezdetekor elkülönítik egymástól és két különböző luxusnyaralóba viszik őket. Rajtuk kívül számos szingli nő és férfi is szerepel a produkcióban, akiknek az a céljuk, hogy elcsábítsák a kapcsolatban élőket.

Frissítés: A műsor promójából kiderültek a Kísértés pontos vetítési időpontjai, erről itt írtunk részletesen.

hirdetés

Fontos információ érkezett a Trónok harca egyik új spinoffjával kapcsolatban

Megvannak a Hypwriter, a Paprika Studios és az RTL közös sorozatötlet pályázatának döntősei

3 új szereplő csatlakozott a Bridgerton család 4. évadához

Leleplezték az idei Dancing with the Stars premierdátumát, zsűrijét és versenyzőit

Kiderült, hogy lesz-e 5. évada az Emily Párizsban sorozatnak

Tarolt A mackó és A sógun, utóbbi sorozat rekordot döntött a 76. Emmy-gálán