December végén Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója nyilvánosságra hozta, hogy 2024-ben új évaddal jelentkezik majd az Ázsia Expressz. Ekkor azt is elárulta, hogy az utazós reality Amerikából visszaköltözik a nevéből is fémjelzett Ázsiába. Most pedig az is kiderült, hogy kik lesznek a következő etap versenyzői, valamint arra is fény derült, hogy ezúttal egy újdonságot is bevezetnek a műsorba.

hirdetés

Az Ázsia Expressz 5. szezonjában Till Attila és Stohl AndrásMikes Anna és Krausz GáborCserpes Laura és édesapja, Cserpes IstvánLaky Zsuzsi és Dietz GusztiSáfrány Emese és Béres AnettJolly és Szuperák BarbaraZámbó Krisztián és Zámbó Adrián, valamint Zsigmond Angéla, tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende küzd majd meg a 10 millió forintos fődíjért. A reality műsorvezetője ezúttal is Ördög Nóra lesz. A produkció forgatása a napokban kezdődik a Fülöp-szigeteken, majd pár hét múlva Tajvanban ér véget.

Az Ázsia Expressz történetében először a nézők is beleszólhatnak a verseny alakulásába. A TV2 Play oldalán vasárnap éjfélig adhatják le a nézők a szavazatukat, hogy kiderüljön, melyik páros az, akinek a legtöbben szurkolnak. A tét nagy, hiszen az eredményen múlik, hogy kinek indul nehezebben, és kinek könnyebben a verseny.

hirdetés

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának negyedik hetének vendégei

Ő lett Balogh Levente új asszisztense, megvan Az álommeló 2. évadának nyertese

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban 4. évada a Netflixre

Megvan, hogy kik lesznek a Zsákbamacska következő különkiadásának szereplői