Január közepén derült ki, hogy S.E.R.E.G címmel vadonatúj, nagyszabású magyar sorozat készül. A szériát a Magyar Nemzeti Filmintézet támogatásával és a Honvédség együttműködésében a Megafilm Service készíti (Tündérkert, Egynyári kaland) koprodukcióban a TV2 Csoporttal. A 6 részes széria ősszel érkezik a TV2-re. Májusban egy konferencián a TV2 Csoport mutatott már egy előzetest a sorozatból, de az inkább egy kedvcsináló ajánló volt. Most azonban a Magyar Mozgókép Fesztiválon bemutatták a S.E.R.E.G első rendes, hosszabb és rendkívül látványos előzetesét. Részletek a Megafilm közleményében:

hirdetés

A Magyar Mozgókép Fesztiválon mutatták be a S.E.R.E.G című filmsorozat hivatalos előzetesét, amelyből kiderül, hogy egy újabb veszélyes bevetésre készül az iraki háborús missziót megjárt katona és csapata. A tét nagy, de ezt a feladatot csakis a legjobbak tudják végrehajtani.

Megafilm Service 6 részből álló katonai sorozata – amely a Magyar Nemzeti Filmintézet támogatásával, a TV2 koprodukciójában készült, és amelyben a Magyar Honvédség is közreműködött – folyamatosan izgalmakat sejtető, akciódús epizódokat ígér.  A történet ősszel lesz látható a TV2-n.

A sorozat főszereplőjét – Győrbíró Zsoltot – Csórics Balázs alakítja. Riválisa, egykori parancsnoka Kamarás Iván. Zsolt fia, Marci szerepében Séra Dánielt, Zsolt felesége, Petra szerepében pedig Balla Esztert láthatjuk. A sorozatban olyan további ismert színészek is szerepet kapnak többek között, mint Krisztik Csaba, Pál András, Jászberényi Gábor, Orosz Ákos, Hajmási Dávid, Hajdu Tamás Miklós, Takátsy Péter, Dér Zsolt, Bán Bálint, Gál Réka Ágota, Kövesi Zsombor, Dankó István, Kakasy Dóra, Takács Zalán, Katona Péter Dániel, Györgyi Anna, Márfi Márk és visszatér a képernyőre az első magyar honvédségi sorozat, az Angyalbőrben főszereplője, Mészáros Zoltán is – aki 23 évvel később már nem Urbán András honvédként, hanem vezérkari tábornokként tűnik fel.

hirdetés

A Barátok közt korábbi szépsége a Pokoli rokonok egyik főszereplője lesz

Hatalmas kedvezménnyel vehető igénybe a SkyShowtime reklámmentes csomagja

Megjelent az Emily Párizsban 4. évadának első előzetese

Itt a Sárkányok háza 2. évadának 7. epizódjának előzetese

Elhunyt Csányi János, a Szomszédok sztárja

Simán lement az RTL+-on a szexuális zaklatás felvétele - ezt tudni eddig a VV botrányról