A vártnál hamarabb, február 3-án szombaton debütált a Mutasd a hangod! 2. évada a TV2-n. Azonban míg tavaly a nagyszabású showműsor 1. szezonja le tudta győzni A mi kis falunkat, most az elmúlt két szombaton elvérzett ellene. Valószínűleg emiatt dönthetett a TV2 Csoport vezetősége egy komolyabb műsorváltozás mellett.

hirdetés

Február 18-án, most vasárnap 18:55-kor Mutasd a hangod! lesz látható a TV2-n – vette észre a SorozatWiki egy a csatornán futó promóból. A tévéadó hivatalos tévéműsorában még nem látszik a változás, így nem tudni, hogy a zenés produkciót szombatról rakják át vasárnapra, vagy mindkét napon lesz. A hét utolsó napján eredetileg ebben az időpontban a Szupercella lett volna látható, azonban egy másik promó szerint a film 75 perccel később, csak 20:10-kor kezdődik majd.

Amint kiderült, hogy a műsorváltozás után hogy néz majd ki a TV2 vasárnap estéjének második fele, illetve, hogy érint-e a szombat estét, azonnal megírjuk!

Frissítés (szerda 14:11): A TV2 hivatalos tévéműsorának frissítése után kiderült, hogy szombaton már nem lesz látható a Mutasd a hangod, így a műsorváltozás a csatorna teljes hétvégi főműsoridejét érinti. Részletek a témában megjelent friss cikkünkben olvashatóak.

hirdetés

Ezek a vadonatúj filmek érkeznek májusban a Netflixre

18. heti nézettség - Pár nap alatt bedőlt a Zsákbamacska 2. évada

24 év után az RTL-en tér vissza a TV2 egykori nagyszabású realityje

Ezek lesznek az HBO Max legnagyobb májusi filmes újdonságai

Pénteken és hétfőn este is műsorváltozás lesz a TV2-n

Kiszivároghatott, hogy melyik hónapban érkezik az Ázsia Expressz 5. évada a TV2-re