A mi kis falunk 8. évada váratlanul, egy hatalmas műsorváltozást követően, szeptember 16-án indult az RTL-en. A tévétársaság a tavalyi évhez hasonlóan, idén ősszel is 5 epizódot tűzött képernyőre a szériából, majd október 14-én szünetre küldte a produkciót. Az RTL az új szezon elején mindig csak néhány részt vetít le a sorozatból, azonban az évente változik, hogy milyen hosszú pihenőre küldi a szériát.

hirdetés

Két rendszert szokott alkalmazni a tévétársaság. 2020-ban már januártól látható volt a falus sorozat folytatása. Általában azonban más szériával kezdik az új évet és A mi kis falunk folytatása csak tavasz elején érkezik meg az RTL-re. Így volt ez tavaly is, amikor januárban debütált a Gólkirályság 10 részes 1. etapja, Pajkaszeg lakói pedig március közepén tértek vissza új epizódokkal.

Szinte biztos, hogy A mi kis falunk 8. évadának is két lehetséges folytatási időpontja van. Az első opció, hogy az RTL a falunkkal indítja a 2024-es évet. Ebben az esetben már januárban új részekkel térne vissza a legnézettebb magyar heti sorozat. A másik verzió, hogy a Gólkirályság 2. szezonja érkezik az év első hónapjában. Amennyiben az utóbbi lehetőség valósulna meg, és a focis széria 2. etapja is 10 részes lenne, úgy Pajkaszeg lakóinak története tavasz elején folytatódhatna. Ez azt jelenti, hogy a SorozatWiki számításai szerint A mi kis falunk 8. évada nagyjából két és fél hónap múlva, január elején vagy öt hónap múlva, március közepén jelentkezhet majd új epizódokkal.

hirdetés

Ezek lesznek az HBO Max legnagyobb májusi filmes újdonságai

Pénteken és hétfőn este is műsorváltozás lesz a TV2-n

Kiszivároghatott, hogy melyik hónapban érkezik az Ázsia Expressz 5. évada a TV2-re

Az RTL-re érkezik a 2. évada egy korábban a TV2-n látható magyar sorozatnak

74 éves korában meghalt Ian Gelder, a Trónok harca színésze

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei