A The Walking Deadet 2010 októberében mutatta be az amerikai AMC, a zombis sorozat rövid idő alatt a csatorna zászlóshajója lett. 2020 szeptemberében azonban elkaszálták a szériát, ami így 11 évad után pár hónap múlva befejeződik. A produkció 2015-ben kapott egy Fear The Walking Dead című spinoffot, 2020-ban bemutatkozott a The Walking Dead: World Beyond, idén nyáron debütál a Tales of the Walking Dead antológiasorozat, jövőre pedig Negan és Maggie az Isle of the Deadben indulnak új kalandokra.

hirdetés

Emellett korábban már berendelték a Norman Reedus (Daryl Dixon) és Melissa McBride (Carol) főszereplésével készülő testvérsorozat első évadát, azonban most nagy változásokat kell végrehajtaniuk a projekttel kapcsolatban, ugyanis az egyik főszereplő kiszállt a sorozatból. A TVLine számolt be róla elsőként, hogy a Carolt alakító Melissa McBride nem vesz részt a tervezett sorozatban, amely így kizárólag Darylre fog fókuszálni. A színésznő az anyasorozat kezdete óta, 12 éve alakítja a nagy népszerűségnek örvendő karaktert. A híresztelések szerint McBride távozása kreatív döntés volt, a csatorna szóvívője azonban elárulta, hogy logisztikai okok állnak a háttérben.

“Melissa McBride életre keltette a The Walking Dead univerzum egyik legérdekesebb, legvalóságosabb, legemberibb és legnépszerűbb karakterét. Sajnos már nem tud részt venni a korábban bejelentett, Daryl Dixon és Carol Peletier karakterekre összpontosító spinoffban, amelyet idén nyáron kezdenek el forgatni Európában, és jövőre lesz a premiere. Az Európába költözést azonban Melissa nem tudja megoldani. Tudjuk, hogy a rajongók csalódottak lesznek a hír hallatán, de a The Walking Dead univerzum tovább növekszik, és nagyon reméljük, hogy a közeljövőben újra láthatjuk Carolt”

– nyilatkozta a szóvivő.

hirdetés

Árpa Attila lesz az RTL vadonatúj napi sorozatának egyik főszereplője

Itt a Sárkányok háza 2. évadának 5. epizódjának előzetese

A csatornán még nem látott török sorozat érkezik a Dunára

Ezek a hét legnagyobb streaming premierjei

Megszűnt az egyik hazai csatorna

Legendás kvíz műsorvezetésével térhet vissza Palik László a TV2-re