Hétfőn változott meg az RTL Klub nyári műsorrendje. Az első két napról már beszámoltunk, most pedig jöjjenek a szerdai és csütörtöki 18-49-es adatok. A Fókusz szerdán 13,8 százalékos, csütörtökön pedig 14,1 százalékos közönségarányt hozott, mellyel minkét nap kikapott a bazártól. A Barátok közt szerdán 10,4, csütörtökön pedig 11,4 százalékot produkált, melyek továbbra is elég gyenge adatok. A Bezár a bazár! mindkét nap jól teljesített, először 15,6, majd 16,2 százalékot szállított, mellyel mindkét esetben legyőzte az RTL-es ellenfeleit.

Szerdán a Mr. Whiskey szörnyen alacsony adatokat produkált. Az aznap esti első epizódja 5,9 százalékot, a második 5,2 százalékot hozott, mely kevesebb mint a fele a Ninja számainak. Csütörtökön azonban A mi kis falunk dupla epizódos ismétlése kiemelkedő számokat produkált. Az aznapi első rész 13,1 százalékot, a második pedig 13,3 százalékot hozott. Ezzel épphogy, de legyőzték a TV2 sportvetélkedőjét és nézőszámban a bazár után a második és a harmadik legnézettebb csütörtök esti műsor is RTL Klub falus sorozata volt.

A Ninja Warrior Hungary ismétlése mindkét nap jól ment, szerdán 12,8 százalékot, csütörtökön pedig 13,3 százalékot szállított. Utóbbi napon ugyan kikapott a falunktól, de azért is számít elképesztő eredménynek, mert amikor a sportvetélkedő ezen adása decemberben először volt látható a TV2-n, akkor csupán 10,9 százalékot produkált. Így a Ninja tegnapi ismétlése jóval magasabb közönségarányt hozott, mint az egykori premierje. Délután magához tért a Megtörve. Szerdán 7,8 százalékot, csütörtökön pedig 7,6 százalékot, mellyel mindkét nap simán legyőzte a TV2 Madárka című török sorozatát, mely csupán 4 és 5,8 százalékot szállított.

hirdetés

Szerdán főműsoridőben (19-23 óra) a TV2 13,9 százalékos közönségarányt, míg az RTL Klub csupán 8,1 százalékost produkált. Ezzel komoly előnnyel, 5,8 százalékponttal nyert az előbbi csatorna. Csütörtökön a TV2 pontosan ugyanilyen számot, 13,9 százalékot hozott, míg az RTL Klub már 12,9 százalékot. Így ezen a napon is az előbbi tévéadó nyert, viszont kisebb különbséggel, 1 százalékponttal. Az utóbbi csatorna feltételezhetően annak köszönheti, hogy nem tudott győzni, hogy a Fókusz a szokásosnál gyengébb eredményeket produkált. Az igazán mérvadó azonban a jövő hét lesz majd, ugyanis addigra a Barátok közt nézői észreveszik a sorozat új időpontját és elindul a korábban nagy sikerrel menő Oltári csajok című magyar sorozat is.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban