A világ egyik legnépszerűbb sorozatának számító Jóbarátok 1994-ben indult az NBC csatornán és összesen 10 évadot élt meg. Tavaly februárban, a befejezés után több, mint 15 évvel érkezett a hír, hogy egy különleges epizód erejéig újra összeáll az ikonikus szereplőgárda. Az extra rész 2020 májusában került volna képernyőre, azonban a koronavírus-járvány miatt a forgatást el kellett halasztaniuk, ennek következtében pedig a premier is csúszott. 

Végül a múlt hónapban elkezdődhettek a felvételek. A mai nap folyamán pedig megjelent egy beharangozó videó és az is kiderült, hogy mikor érkezik az epizód. A különkiadás az HBO Max első évfordulóján, május 27-én debütál a streamingszolgáltatón. Az epizód során a sorozat főszereplői összeülnek és közösen beszélgetnek arról, hogy mit jelentett számukra a Jóbarátok és hogyan élték meg a sikereiket. A rendezője Ben Winston, és a kultikus Stage 24-ben vették fel, ahol magát a szitkomot is forgatták. A produkció egy részét a biztonsági előírások miatt külső helyszínen vették fel.

A főszereplőkön kívül számos híresség is feltűnik majd benne, többek közt David Beckham, Kit Harington, James Corden, Cindy Crawford, Justin Bieber és Lady Gaga is. Mellettük olyanokat is láthatunk, akik kisebb-nagyobb szerepben feltűntek anno a szériában. Ilyen Tom Selleck (Dr. Richard Burke), James Michael Tyler (Gunther), Maggie Wheeler (Janice) és Reese Witherspoon (Jill Greene). Azonban addig sem maradunk Jóbarátok nélkül, mivel márciusban kiderült, hogy április 15-étől a sorozat összes etapja megtekinthető szinkronosan a magyar HBO GO kínálatában. 

Először egy színésztársa miatt örült, hogy bekerült A mi kis falunkba – interjú Schmied Zoltánnal

Megismétlik az egyik RTL-es csatornán a Bátrak földjét

A Zsivány egyes újabb fontos szereplője lesz látható az új előzménysorozatban

Megint későbbre tolták a budapesti Comic Cont, de az új időpontban is lesz Trónok harcás színész

Beharangozó videó érkezett a The Witcher 2. évadához

A hétvége erejéig újra elérhetővé tették a Diginél az Izaura TV-t és a Jocky TV-t