Január végén az RTL Magyarország vezérigazgató helyettese, Kolosi Pétrer a SorozatWikinek adott évértékelő interjújában jelentette be, két VIP évad után civil versenyzőkkel tér vissza a Konyhafőnök. Februárban leleplezték, hogy kik lesznek az új évad zsűritagjai, ma pedig az is kiderült, hogy március 26-án folytatódik a műsor. Részletek az RTL Magyarország közleményéből:

Március 26-tól visszatér a képernyőre az RTL Klub nagysikerű gasztro realityje, a Konyhafőnök. A 7. évadban minden eddiginél komolyabb kihívást jelentő feladatok várnak a versenyzőkre, akiknek főzőtudományukkal és kreativitásukkal le kell nyűgöznie a magas követelményeiről híres zsűrit.

A sanghaji Taian Table étterem séfje, a Michelin-csillagos Rácz Jenő kizárólag a műsor kedvéért tért haza Kínából, hogy a versenyzők között megtalálja az igazi csiszolatlan gyémántokat. A séf elvárasairól már az sokat elárul, hogy a kínai Bocuse d’Or verseny válogatottjának edzője. Hozzá csatlakozik a Konyhafőnökből már jól ismert sztárszakács, Fördős Zé, valamint a Konyhafőnök VIP első szériájának nyertese, Gáspár Bea, aki háziasszonyként bírálja majd a versenyzőket. A konyhakés(z)re menő küzdelem garantált, mivel a tét most is hatalmas. A győztes a megtisztelő Konyhafőnök címmel együtt 10 millió forinttal lesz gazdagabb. A Konyhafőnök március 26-tól minden hétköznap este az RTL Klubon!

hirdetés
hirdetés

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre