Tavaly novemberben jelentette be az RTL Magyarország, hogy idén is lesz Nyerő Páros az RTL Klubon. Azóta nem sok hír volt a műsor 6. évadáról, most azonban nyilvánosságra hozták, hogy mikor érkezik. A produkció szeptember 19-től hétköznap esténként lesz újra látható. A házigazdája most is Sebestyén Balázs lesz, segítője pedig ismét Kabát Péter. A reality új szezonjában is nyolc pár versenyez majd a “nyerő páros” címért, a játékosokat pedig szintén most leplezték le. Részletek a médiavállalat közleményében:

Sebestyén Balázs, Kabát Peti és az idei versenyzők

A közönségkedvenc sztárpárshow vadonatúj évadában (gyártó: Solaz Média) nyolc híresség költözik be a megújult villába és küzd meg a Nyerő Páros címért.

Megyeri Csilla influenszer, műsorvezető kilenc éve egy pár Molnár Zsolt vállalkozóval. Most ők is harcba szállnak, hogy bebizonyítsák: szerelmük mindent – még a Nyerő Páros legbrutálisabb kihívásait is – túlél. Törőcsik Dánielt az Éjjel-Nappal Budapestben ismerte meg az ország, azóta Európa-szerte híres tetoválóművész lett Németországban. Ő párjával, az egykori topmodell Bíró Beával hajt majd a győzelemre.

Ringbe száll a győzelemért az X-Faktor második évadának ezüstérmese, Muri Enikő énekesnő, musicalszínésznő. Ötödik éve a Sugarloaf zenekar tagja, amelynek alapító-gitárosa, Tóth Szabi rockzenész, zeneszerző, producer egyben Enikő párja is. A küzdelemben ott lesz Tóth-Hódi Pamela influenszer és férje, Tóth Bence építési vállalkozó, egykori futballista, de a Nyerő Páros címre hajt majd Madár Veronika színésznő férjével, az egykori vadászpilóta Landor Richárddal.

Tóth-Hódi Pamela influenszer és férje, Tóth Bence

Détár Enikő színésznő párjával, Kiss Péter angoltanárral vág neki a megmérettetésnek. Az X-Faktor felfedezettje, Zdroba Patrik énekes párjával, Bádoki Bettinával száll versenybe, hogy bebizonyítsák, kapcsolatuk kiáll minden próbát. Lotfi Begi DJ, zenei producer feleségével, Lotfi-Schadi Réka fodrász, divattervezővel küzd majd a Nyerő Páros címért.

Sebestyén Balázs az idei évadban is a legkeményebb próbatételek elé állítja a szerelmeseket, akiknek vadonatúj játékokban kell megküzdeniük. A műsorvezető lelkes segítője ezúttal is Kabát Peti lesz, aki a tőle megszokott módon az idei évadban is a humor állandó forrása marad.

A Nyerő Párosban a győzelem titka ugyanaz, mint a jó párkapcsolaté: csak az nyerhet, aki jól ismeri párját, bízik a döntéseiben, jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint a bravúros feladatokban.

Muri Enikő és párja, Tóth Szabi

A párok azonban nemcsak magukért, hanem egymás ellen is játszanak, ugyanis bizonyos feladatokban lehetőségük lesz akadályozni, hátráltatni az ellenfelet. Emellett a szerelmeseknek a villában is ügyesen kell taktikázniuk, hiszen mindannyiuk számára a cél az, hogy ők álljanak ott az utolsó szimpátia-szavazáson, ők kapják a többi pártól a legtöbb szavazatot, és övék legyen a Nyerő Páros trófea.

A Nyerő Páros hatodik évada szeptember 19-től minden hétköznap 21.00-kor az RTL Klubon! A Nyerő Páros epizódjai a premier után visszanézhetők az RTL Most-on.

Bejelentették, hogy mikor indul a TV2 vadonatúj realityje, a Párharc

Premierözön a Netflixen: 18 új sorozat, vagy friss évad érkezik októberben a streaming szolgáltatóra

RTL+: Még az idei évben fizetős streaming szolgáltatást indíthat Magyarországon az RTL

A magyar televíziózás 20 legendájáról szóló könyvet adott ki Radnai Péter

2023-ban is lesz X-Faktor - beszélgetés a műsor elmúlt 12 évéről a korábbi és mostani kreatív producerrel

Ez várható a Nyerő Páros ma induló 6. évadában (x)

Visszatér az ATV-re Gundel Takács Gábor díjnyertes vetélkedője (x)