A múlt héten távozott a Barátok közt két meghatározó szereplője, az Illés Vandát alakító Kardos Eszter és a Berényi Balázst megformáló Aradi Balázs. A napokban újabb karakterek búcsúznak a Mátyás király tértől, ezúttal fontos mellékszereplők. Az egyik színész csütörtökön, a másik pénteken búcsúzik az RTL Klub délután és késő esténként látható sorozatából.

A Barátok közt csütörtöki részeiben lesz utoljára látható Volosinovszki György – tudta meg a SorozatWiki a produkciótól. A színész az elmúlt években hosszabb időre többször is látható volt a sorozatban, sokáig Szántó Áront, a Berényi család egyik legnagyobb ellenségét alakította, az utóbbi időkben pedig testvérét, Szántó Gáspárt. Legutóbb októberben tűnt fel újra a Mátyás király téren és azóta szinte folyamatosan jelen volt a ház életében.

„Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy szerepelhettem a Barátok köztben, ugyanis 9 éves korom óta erről álmodtam. Szántó Áronként sok gonoszságot elkövettem, ezért nagy figyelem irányult rám, sok visszajelzést kaptam, sőt, többen meg is fenyegettek a sorozatban elkövetett „bűneim” miatt. Az első távozásom után bíztam a visszatérésben, de abban nem hittem, hogy ikerpárként is megmutathatom magam. Így különösen nagy ajándéknak érzem, hogy ez végül mégis megvalósult, így nem csak gonosz, hanem pozitív karaktert is megformálhattam” – mondta a színész a SorozatWikinek. Volosinovszki mióta nem forgat a Barátok közttel, énekesi és videoklip készítői karrierjére koncentrál a saját produkciós cégében. Pénteken – épp a születésnapján – debütál új klipje, „A mai naptól” címmel.

A sorozat pénteki epizódjaiban távozik a Harmath Árpádot játszó Földes Tamás – tudta meg a SorozatWiki szintén a produkciótól. A Szonja és Gergő apját alakító színész augusztus óta volt látható a Barátok köztben és hatalmas kirándulásként élte meg sorozatbeli szerepét. Bár a művész mögött megannyi sikeres színházi főszerep áll, forgatásban korábban nem szerzett nagy tapasztalatot. Negatív karakterből is bőven jutott, de bántalmazó férfit – ami maximálisan távol áll tőle – sosem személyesített meg.

hirdetés

“Óriási élmény volt számomra a Barátok köztben szerepelni. Nehéz volt a bántalmazó jelenetek forgatása, de sorozatbeli partneremmel, Gyebnár Csekkával együtt bízunk abban, hogy ezáltal egy kicsit rá tudtunk világítani a hasonló kapcsolatban élők helyzetére, akik remélhetőleg időben felismerik a problémákat, és mernek segítséget kérni” – mesélte Földes Tamás oldalunknak.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban