Január 3-án debütált a Keresztanyu 3. évada és azóta minden hétköznap 20 órakor látható az RTL Klubon. Nemrég azonban két fontos mellékszereplő is távozott a sorozatból – tudta meg a SorozatWiki. A közeljövőben mindketten az RTL Magyarország egy másik nagyon fontos sorozatában fognak szerepelni.

Bede-Fazekas Szabolcs a 2. szezon elején érkezett és Kozma Gábor érzékenyítő trénert alakította. A történet szerint azonban nemrég egy lövés érte, melyet ugyan túlélt, de kilép a rendőrség kötelékéből. A színész múlt szerdán, a 8. részben szerepelt utoljára és úgy tudjuk, az évad folyamán már nem is tér vissza.

Epres Attila szintén a 2. etap elején csatlakozott a produkcióhoz. Bokor Gézát, egy legendás autóversenyzőt játszotta, aki egy új csapatot alakított Makkosszálláson. A történet szerint azonban teljesen visszavonul a versenyzéstől és egy új bizniszbe kezd. A színész az 5. epizódban volt látható utoljára, úgy tudjuk, a 3. szezon folyamán már ő sem lesz látható a sorozatban.

Mindkét színész azért távozik a Keresztanyuból, mert a sorozat showrunnerének új napi sorozatában fognak szerepelni – tudta meg a SorozatWiki. A Hotel Margaret január 31-től lesz látható az RTL Klubon, bővebben itt olvasható róla.

Megérkezett a Stranger Things 4. évadának első felének végső előzetese

Új időpontba kerül A mi kis falunk az RTL Klubon

Itt A nagy pénzrablás koreai verziójának első előzetese

Már most megnézhető a Stranger Things 4. évadának eleje és több új infó is érkezett

7 évad után véget ér az egyik népszerű amerikai sorozat

3 év szünet után tér vissza az 500 az ATV-re (x)