Január 3-án debütált a Keresztanyu 3. évada és azóta minden hétköznap 20 órakor látható az RTL Klubon. Nemrég azonban két fontos mellékszereplő is távozott a sorozatból – tudta meg a SorozatWiki. A közeljövőben mindketten az RTL Magyarország egy másik nagyon fontos sorozatában fognak szerepelni.

hirdetés

Bede-Fazekas Szabolcs a 2. szezon elején érkezett és Kozma Gábor érzékenyítő trénert alakította. A történet szerint azonban nemrég egy lövés érte, melyet ugyan túlélt, de kilép a rendőrség kötelékéből. A színész múlt szerdán, a 8. részben szerepelt utoljára és úgy tudjuk, az évad folyamán már nem is tér vissza.

Epres Attila szintén a 2. etap elején csatlakozott a produkcióhoz. Bokor Gézát, egy legendás autóversenyzőt játszotta, aki egy új csapatot alakított Makkosszálláson. A történet szerint azonban teljesen visszavonul a versenyzéstől és egy új bizniszbe kezd. A színész az 5. epizódban volt látható utoljára, úgy tudjuk, a 3. szezon folyamán már ő sem lesz látható a sorozatban.

Mindkét színész azért távozik a Keresztanyuból, mert a sorozat showrunnerének új napi sorozatában fognak szerepelni – tudta meg a SorozatWiki. A Hotel Margaret január 31-től lesz látható az RTL Klubon, bővebben itt olvasható róla.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna