Hétfőn indult az Ázsia Expressz és a Kapd el, ha tudsz új évada, előbbi simán legyőzte a Fókuszt és a Drága örökösöket, utóbbi pedig kikapott a Barátok közttől. Az estét a TV2 nyerte.

Kedden ugyan minimálisan, de változott a helyzet. Az Ázsia Expressz nagyjából azt hozta, mint hétfőn, kedden 16,6 százalékos közönségaránnyal ment 18-49-ben. A Fókusz viszont még gyengébb eredménnyel, 11,6 százalékkal ment, így simán kikapott Ördög Nóra műsorától. A Drága örökösök viszont összeszedte magát, a hétfői közepes nézettség után kedden már 16,4 százalékkal ment, így jól teljesített. A falus sorozat első fele – amikor az ázsia ellen ment – viszont egészen minimális mértékben, de kikapott az utazós realitytől. Ökörapáti lakóit bemutató széria viszont Kasza Tibor új vetélkedőjét simán leverte.

Az említett Kapd el, ha tudsz gyakorlatilag a második adására bedőlt és a fiatalok körében még a 10 százalékos közönségarányt sem tudta hozni, csupán 9,7-et ért el. Ezzel az eredménnyel mindkét RTL Klubos napi sorozattól ki is kapott. A Barátok közt ismét közepes, 11,7 százalékot produkált, viszont ismét elég volt ahhoz, hogy legyőzze a TV2 új vetélkedőjét.

hirdetés

Késő este mindkét csatorna műsora összeomlott. Az RTL-es Hajas agyas 3,7-et, a TV2-s Extrém Activity ismétlése pedig 3,9 százalékot produkált. Az este a Film+ Szemfényvesztők 2. című mozija viszont tarolt és 7,9 százalékot hozott. A film főleg a második felében hozott kiemelkedő adatokat, amikor már véget ért a Mátyás király tér életét bemutató sorozat és Kasza Tibor produkciója.

Az RTL Klub esti (19-23 óra) közönségaránya 11,3 százalék volt, míg a TV2-é 10,8 százalék. Így tegnaphoz képest fordult a kocka, és ugyan kis mértékben, de 0,5 százalékponttal az előbbi csatorna nyerte a főműsoridőt 18-49-ben.

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor