Hétfőn indult az Ázsia Expressz 2. évada. Az utazós reality első adása kimagasló, 16,8 százalékos közönségarányt produkált, mellyel legyőzte az RTL magazinját és a közös idősávban a napi falus sorozatát is. A Fókusz ugyanis csak 12,6 százalékot produkált, mely elég gyenge eredmény. A Drága örökösök is csak közepes, 14,8 százalékot hozott, mellyel csak akkor tudott jobb lenni, amikor már véget ért Ördög Nóra műsora és elindult Kasza Tibor új vetélkedője.

A Barátok közt ugyan csak 12,6 százalékos közönségarányt szállított – ami nem valami magas -, de ez volt este az egyetlen RTL Klubos műsor, ami a reklámszünet kivételével végig verte a TV2-t. A vadonatúj, Kapd el, ha tudsz csupán 11,4 százalékos közönségaránnyal indított. Kasza Tibor műsorának száma önmagában nem lenne annyira gyenge, de olyan erős felvezetés után, mint az Ázsia, már annak számít.

Késő este az Az U.N.C.L.E. embere című RTL-es film katasztrofális, 4,1 százalékot hozott, mellyel még az ellene látható Extrém Activity 8,8 százalékos teljesítményétől is nagyon kikapott. Az RTL Klub esti (19-23 óra) közönségaránya csupán 10,9 százalék volt, míg a TV2-é 13,3 százalék. Így 18-49-ben főműsoridőben az utóbbi csatorna nyert, 2,4 százalékponttal.

hirdetés
hirdetés

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora

Pár hét múlva, több RTL-es felületen is indul a ValóVilág 12. évada

Erdőtűz ütött ki az Ázsia Expressz forgatási helyszínén

Mesterséges intelligencia alkotta az MTVA új műsorvezetőjét

Leleplezték az idei X-Faktor harmadik férfi mentorát

Balázs, Bence, Majka és Joci vezetik majd az RTL 15 év után visszatérő showműsorát