Csütörtök délelőtt, néhány perccel ezelőtt egy sajtóeseményen jelentette be az RTL Magyarország, hogy kik lesznek az X-Faktor idei évadának mentorai. Számos találgatás után most kiderült, hogy az előző csapatból hárman maradnak idén is ítészek: ByeAlex, Gáspár Laci és a Televíziós Újságírók Díján a tavalyi év legjobb zsűritagjának választott Puskás Peti. Csobot Adél azonban egy év után távozik a műsorból, helyette az X-Faktor legújabb női mentora Herceg Erika, kelet-európai énekesnő és modell lesz.

Herceg Erika, az X-Faktor legújabb női mentora

A kárpátaljai magyar lány hazánkban szinte teljesen ismeretlen, azonban Kelet-Európában nagy sztárnak számít.

“Hét évvel ezelőtt robbant be az ukrán és orosz popszakmába a kisdobronyi születésű Herceg Erika, akit egy tehetségkutató műsorban a tévénézők szavaztak be a VIA Gra újjászerveződő csapatába. Az új formáció gyorsan befutott Oroszországban, és az egykori Szovjetunió tagállamaiban. Az együttes legnagyobb sikere a Peremirije című dalhoz fűződik, amellyel elnyerték Az Év Dala 2014 díjat” – olvasható a Kiszó.net 2020-as cikkében.

A lap szerint a lánycsapat felállása többször is változott, jöttek, mentek az új tagok, ám Herceg Erika maradt. 2020 elején azonban bejelentették, hogy a kárpátaljai magyar lány is otthagyta a VIA Gra-t. Erika az év nyarán Kazahsztánba költözött és elkezdte építgetni szólókarrierjét. Eddig két dalt mutattak be első szólólemezéről, az Imitáció című produkcióban pár mondatot anyanyelvén, magyarul is énekel (az alábbi videóban 1:31-től):

18 új sorozat, vagy friss évad érkezik júliusban a Netflixre

Egy évad után elkaszálták az HBO egyik új sorozatát

Egy ukrán és egy dán sorozatot mutat be a TV2 Csoport

Premierözön a filmek terén is: 19 újdonság érkezik júliusban az HBO Max-ra

Hamarosan indul az Elárulva 2. évada

Hétfőtől teljesen átalakulnak a TV2 estéi – itt a csatorna júliusi műsorrendje