Január 4-én lesz a Válótársak 3. évadának premierje az RTL Klubon. A friss részek innentől csütörtökönként a Barátok közt után, 21:10-kor kerülnek képernyőre. A folytatás továbbra is a Scherer Péter által alakított Dávidról, a Lengyel Tamás által megformált a Jociról és a Stohl András által életre hívó Bálintról szól majd. A Válótársak 3. szezonja lesz viszont a sorozat utolsó etapja – tudta meg a SorozatWiki.

“Már a Válótársak második évadának végén eldőlt, hogy a harmadik lesz a záró évad. Az eredeti holland verzió folytatásában is már új karakterek és új történetek jelentek meg, de az már nem bizonyult annyira sikeresnek. Tehát az RTL Klub képernyőjén a harmadik évaddal lezárul a sorozat” – válaszolta megkeresésünkre az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósága.

Stohl András a 3. szezon forgatása után távozott a csatornától, így felmerül a kérdés, hogy ennek köze lehet-e ahhoz, hogy nem folytatódik a produkció.

hirdetés

“A harmadik évaddal számára ez a munka véget ért. Ha mégis lett volna folytatás akkor – ahogyan sok példa van rá, akár a James Bond sorozat esetében, a Spartacus-ban vagy ahogyan a Barátok közt-ben is megtörtént már – egy másik színész átvehette volna a szerepet, így ennek semmi köze a sorozat lezárásához. Három évadával a Válótársak egy igazán sikeres és népszerű sorozat, aminek a története így egész és kerek. Hamarosan új kedvencekkel ismerkedhetnek meg a nézők, folytatódik A mi kis falunk, nagyon pörög az Oltári csajok és képernyőre kerül majd egy új sorozatunk is, a Tanár, Nagy Ervin főszereplésével. A Válótársak harmadik, lezáró évada pedig rengeteg izgalmat és fordulatot tartogat majd” – kapta válaszként a SorozatWiki.

hirdetés

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora

Mesterséges intelligencia alkotta az MTVA új műsorvezetőjét

Leleplezték az idei X-Faktor harmadik férfi mentorát

Balázs, Bence, Majka és Joci vezetik majd az RTL 15 év után visszatérő showműsorát

Berendelték az egyik Star Trek sorozat következő évadát

Ezek a vadonatúj filmek érkeznek áprilisban a Netflixre