Pár napja, hétfőn indult a TV2 legújabb műsorrendje, melyben a 2. évadával tért vissza a Mintaapák és elindult a csatorna legújabb főzős műsora, a Love Bistro. Az első nap eredményeiről korábban beszámoltunk, miszerint a TV2 napi sorozata jól, az új gasztro reality nagyon gyengén kezdett. Nagyjából hasonló eredmények születtek kedden is, jövő héten azonban mindkét műsort érintő változás lesz a csatornán.

A Tények Plusz változatlan időpontban és hosszban lesz látható. A ma 100. epizóddal jelentkező Mintaapák jövő héttől ugyan továbbra is 19:45-kor kezdődik majd, de a bruttó adásideje (reklámokkal együtt) 20 perccel tovább fog tartani. A SorozatWiki rákérdezett ennek okára a csatornától, ahol a TV2 Sajtóosztályától megtudtuk, hogy az epizódok nettó hossza nem fog megnőni. A napokban sem a napi sorozat nem volt megszakítva, se utána nem tett be reklámot a tévéadó. A csatorna válaszából tehát arra lehet következtetni, hogy jövő héttől már lesz reklám a Mintaapákban és az utána következő gasztro reality előtt is.

A Love Bistro a mostani 20:20-as időpontja helyett 20:40-re kerül, mellyel már fél órával később fog kezdődni mint A Konyhafőnök. Ezzel még nagyobb hátrányba kerülhet az RTL műsorához képest. A Piramis késő esti ismétlése pedig 22:50-kor indul majd. Ezek a változások már előre bejelentettek, így nem a nézettségi eredmények függvényében hozta meg őket a médiavállalat.

hirdetés
hirdetés

Még idén érkezik az Adom a napom 2. évada a VIASAT3-ra

Kiderült, hogy mikor ér véget a Séfek séfe 5. évada a TV2-n

Az RTL fontos sávban megismétli a Keresztanyut, minden hétköznap látható lesz

Kiderült, hogy a Dancing with the Stars 4. évada milyen időpontban lesz látható a TV2-n

Éden Hotel, Ázsia Expressz, Szingli vagy svindli – összegyűjtöttük az ősz 10 legnagyobb tévéműsorát

Két háttérműsort is kap a VIASAT3 nagyszabású társkereső realityje