Az …a szomszéd tehene január 1-jén, hétfőn 18:50-kor debütált az RTL-en. A széria ezt követően hétköznaponként 19:50-től volt látható a csatornán. Január 5-én, pénteken azonban műsorváltozás mellett döntött a tévétársaság, ami érintette a sorozat aznapi epizódját is. Akkor még nem lehetett tudni, hogy csak pénteken módosul-e a tévéadó programja, vagy a jövő héten is. Most pedig ez is kiderült, ugyanis hétfőtől hétköznaponként újabb, minden esti programot érintő műsorváltozás lesz a tévéadón.

hirdetés

A Fókusz továbbra is az eredetileg kiírt időpontban, 18:55-kor fog kezdődni, azonban az előző péntekhez hasonlóan a bruttó (reklámokkal együtt) adásideje 20 perccel rövidebb lesz. Az …a szomszéd tehene 20 perccel korábban, 19:50 helyett 19:30-kor fog indulni. Korábbra kerül A mi kis falunk esti ismétlése is. A falus széria újravetítése fél órával hamarabb, 21 óra helyett, 20:30-tól lesz látható.

A műsorváltozás miatt hamarabb kezdődik majd az Éden Hotel is. Miller Dávid produkciója az ünnepek előtt 22:30 körül került képernyőre, 2024 első hetén pedig 22 óra előtt néhány perccel. Jövő héttől kezdve azonban a műsor 21:30 és 21:40 között fog kezdődni. Szintén fontos változás a reality vetítésével kapcsolatban, hogy jövő héttől az Éden Hotel nem csak hétfőtől csütörtökig lesz látható, hanem péntek este is képernyőre kerül majd.

hirdetés

Ezek a vadonatúj filmek érkeznek májusban a Netflixre

18. heti nézettség - Pár nap alatt bedőlt a Zsákbamacska 2. évada

24 év után az RTL-en tér vissza a TV2 egykori nagyszabású realityje

Ezek lesznek az HBO Max legnagyobb májusi filmes újdonságai

Pénteken és hétfőn este is műsorváltozás lesz a TV2-n

Kiszivároghatott, hogy melyik hónapban érkezik az Ázsia Expressz 5. évada a TV2-re