Az …a szomszéd tehene január 1-jén, hétfőn 18:50-kor debütált az RTL-en. A Barátok közt egykori alapító-producerének szériája kedd óta pedig 19:50-től látható a csatornán. Pénteken azonban új időpontban fog kezdődni a produkció, ugyanis a tévétársaság azonnali műsorváltozás mellett döntött, ami érinti a sorozat következő epizódját is.

hirdetés

Január 5-én a Fókusz az eredetileg kiírt időben, 18:55-kor indul majd, azonban a bruttó (reklámokkal együtt) adásideje nagyjából 20 perccel rövidebb lesz. Az …a szomszéd tehene 20 perccel korábban, 19:50 helyett, 19:30-kor fog kezdődni. Az RTL vadonatúj sorozata így 25 perccel hamarabb indul majd, mint a Szerencsekerék.

Korábban lesz látható A mi kis falunk esti ismétlése is. A széria újravetítése 10 perccel előbb, 20:40-től kerül majd képernyőre. A falus széria második ismétlése pedig 21:50 helyett, 21:40-től fog indulni az csatornán. Az RTL Híradó – Késő esti kiadása pedig szintén 10 perccel előbb, 22:50-től lesz látható.

Egyelőre nem tudni, hogy a műsorváltozás csak a mai napra vonatkozik, vagy a jövő héten is módosul az RTL esti műsorrendje. Amint kiderül, azonnal beszámolunk róla.

Frissítés 01.06-án, 10:15-kor: A cikk megjelenése óta kiderült, hogy a jövő héten hétköznap esténként is, minden programot érintő műsorváltozás lesz a csatornán, mellyel itt foglalkozunk bővebben.

hirdetés

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon

Megvan, hogy mikor érkezik a Squid Game 2. évada a Netflixre

Vasárnap este műsorváltozás lesz a RTL-en

Berendelték a Trónok harca készítőinek Netflix sorozatának folytatását

Napokon belül két saját gyártású műsor is érkezik a Spektrum csatornáira