Augusztus 27-én indult a TV2 őszi műsorrendje, melyben este 7-től A Piramis volt látható, utána 9-től pedig a vadonatúj MasterChef VIP. Egy hét után azonban a katasztrofális nézettség miatt megcserélte a két műsort a csatorna és azóta hétköznaponként 7-től MasterChef VIP, 9-től pedig A Piramis új részei láthatóak. Előbbi produkció nézettsége némileg javult – de még így is rossz számokat produkál -, utóbbi viszont azóta is elképesztően gyenge adatokat szállít. Nemrég jelentette be a cégcsoport, hogy október 8-tól új műsorrenddel várják a nézőket és – egyedülálló módon, már este 7-től minden nap mást sugároznak majd a TV2-n. Úgy néz ki azonban, hogy még ezelőtt változás lett a csatorna főműsoridejében.

A SorozatWiki egyik olvasója jelezte, hogy csütörtök este már nem új részt, hanem A Piramis egyik korábbi adását ismételte a TV2. Utánajártunk és a szeptember 27-ei epizód már valóban látható volt január közepén. Elképzelhető, hogy az október 8-ai váltás előtt teljesen kifogytak Stohl András műsorának adásaiból és a következő másfél hétben már csak ismétlés lesz. Az is lehet viszont, hogy nem teljesen fogytak el, csak néhány résszel van kevesebb mint kéne és jövő péntekig csak egy-egy nap adnak majd korábbi adásokat.

Megkerestük a TV2 Csoportot, hogy miként lehet az, hogy a szezon egyik legfontosabb időszakának főműsoridejében ismétlést adnak. Azt is megkérdeztük, hogy mostantól, csak a korábban leadott részeket sugározzák újra, vagy csak a csütörtöki napon volt így, a csatorna azonban nem kívánt válaszolni a kérdéseinkre.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban