Hétfőn indult a TV2 őszi műsorrendje, melyet kizárólag emoji kampánnyal vezetett fel a csatorna. Az új struktúra első napján tarolt a Nyerő Páros (24,1% – 18-49) és a Barátok közt (16,8%), míg a 19 órára visszatérő A Piramis (8,3%) és a 21 órakor induló MasterChef VIP (8,8%) is nagyon gyenge nézettséget produkáltak. Kedden a helyzet még durvább lett, ugyanis A Piramis (6,2%) és a MasterChef VIP (5,4%) még rosszabb számokat produkált, míg a Nyerő Páros (27,5%) az előző napi elképesztő adatait is felmúlta. Szerdán minimálisan nőtt a TV2, de az RTL Klub említett két műsora továbbra is tarolt.

Csütörtökön a TV2 nagyjából változatlan maradt, de a Barátok közt még jobban kiugrott és a héten csak “jó” számokat produkáló Éjjel-Nappal Budapest is tarolt. Tegnap este 18-49-ben főműsoridőben az RTL Klub több mint két és félszer akkora közönségégarányt produkált (20,6%), mint a TV2 (7,4%). Valószínűleg a csütörtöki nézettség tehette be végül teljesen a kaput az utóbbi tévécsatornánál, ugyanis péntek este megváltozott a jövő heti műsorrendjük.

Hétfőtől megcserélik Ördög Nóra és Stohl András műsorát, melyek lefedik a TV2 teljes estéjét. Így szeptember 3-tól 19:00-kor kezdődik majd a MasterChef VIP és csak 21 órakor A Piramis. További változás, hogy a kora éjszakai programok 22:50-ről 10 perccel későbbre, 23:00-ra kerülnek.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát