A napokban két különkiadással jelentkezik a SorozatWiki Podcast, melyeket júliusban, a VIASAT3 új realityjének forgatási helyszínén, Dubrovnikban vettünk fel. A Szingli vagy svindli mától minden hétköznap 20 órakor lesz látható a csatornán. A nemrég megjelent évadnyitó adásunk vendége Liptai Claudia, a reality műsorvezetője volt. A mostani, 2. részben pedig Wisinger Jánosssal, a párkeresőt gyártó Wisbro producerével és Jancsik Zitával, a műsor egyik kreatív producerével beszélgettünk a vadonatúj produkció kulisszatitkairól.

hirdetés

A két szakember elmesélte, hogy mit érdemes tudni a formátumról és milyen lesz a magyar változat. Elárulták, hogy milyen országok jöttek szóba a Szingli vagy svindli forgatási helyszíneként és miért éppen Horvátország, Dubrovnik lett a befutó. Kifejtették, hogy milyen nehézségek érték őket az előkészületek során, valamint, hogy milyen következményei voltak egy durva régiós áramszünetnek. Ezeken kívül beavattak minket a női főszereplő és a férfi játékosok castingolásának szempontjaiba is.

A műsor meghallgatható a Spotifyon, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon és az alábbi lejátszóval:

hirdetés

Vadonatúj, színészlegendáról szóló minisorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának negyedik hetének vendégei

Ő lett Balogh Levente új asszisztense, megvan Az álommeló 2. évadának nyertese