Pár hónap szünet után itt a SorozatWiki Podcast 2. évada, melyet rögtön két, Horvátországban, Dubrovnikban felvett különkiadással kezdünk. Október 2-án, hétfőn 20 órakor debütál a VIASAT3 legújabb, nagyszabású párkereső műsora, a Szingli vagy svindli, mely minden hétköznap 20 órakor lesz látható. Az évadnyitó adásunkban a reality forgatási helyszínén, júliusban Liptai Claudiával, a produkció műsorvezetőjével beszélgettem. Claudia elmondta, hogy miről szól majd a Szingli vagy svindli és mitől különlegesebb, mint az átlag párkereső.

hirdetés

Elmesélte, hogy miként keresték meg a tévétársaságtól és azt is, hogy miért vállalta a felkérést, valamint hogy milyen egy ilyen nagy realityt külföldön forgatni. Kifejtette, hogy mik voltak az első benyomásai a Szingli vagy svindli főszereplőjéről, Tápai Andiról és mit gondolt róla több hét közös munka után. Ezen kívül arról is beszélt, hogy mit gondol a férfi játékosokról és, hogy a felvételek alatt tudta-e, hogy közülük, ki szingli és ki svindli. Elárulta, hogy a Dubrvonikban töltött időszak alatt, mennyit töltött munkával és a szabadidejében mivel foglalkozott.

A műsor meghallgatható a Spotifyon, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon és az alábbi lejátszóval:

hirdetés
hirdetés

Vadonatúj német minisorozat érkezik az RTL sorozatos csatornájára

Kiderült, hogy idén karácsonykor mikor lesz látható a Reszkessetek, betörők a TV2-n

Két felső vezetője távozik az itthon 5 tévécsatornát üzemeltető Antenna Entertainmentnek

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek a Disney+ kínálatába decemberben

December 18-tól teljesen átalakul az RTL egyik csatornájának műsorkínálata

Ők lettek a Párharc 3. évadának nyertesei