Májusban jelentették be, hogy a TV2 visszahozza a táncos showműsor műfaját a magyar televíziózásba és elkészíti a Dancing with the Stars-t. A produkció a korábban nálunk nagy sikerrel látható Szombat Esti Lázhoz hasonló formátum. Vasárnap este robbant a hír, hogy Stohl András mellett a műsor női házigazdája Kiss Ramóna lesz, akit 18 év után igazol át az RTL Magyarországtól a TV2 Csoporthoz. Ezt követően a Sztárban sztárban bejelentették a zsűrit és a versenyzőket is, akik között egy világsztár is ott lesz, Gabriela Spanic személyében. A tegnapi bejelentés óta azonban több táncos a közösségi oldalán idő előtt leleplezte a magyar Dancing with the Stars indulási dátumát – vették észre a SorozatWiki olvasói.

Tóth Dávid táncpartnere, Lissák Laura az Instagram oldalán írta ki, hogy “októbertől minden szombat a miénk lesz”. A versenyzőre azóta rászólhatott a csatorna, ugyanis a megjelenés óta egy általánosabb szövegre cserélte. De nem csak ő volt felelőtlen a táncosok közül, Istenes László műsorbeli párja, Czina Boglárka is idő előtt közzétette, mikor indul a műsor. Ő is az Instagram oldalán tette ezt, méghozzá egy storyban, melyben a mai napig a következő szöveg olvasható: “Végre nem titok… októbertől szombatonként #dancingwiththestars”.

Ezekből a posztokból pedig idő előtt kiderült, hogy a Dancing with the Stars október 3-tól, szombat esténként lesz látható a TV2-n.

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz

Sorozatötlet pályázatot hirdet a Keresztanyu gyártója

18. heti nézettség – Tarolt az új Konyhafőnök első hete

A mi kis falunk ellen zárul a Mintaapák 2. évada

Pünkösdhétfőn elmarad az Exatlon