Májusban jelentették be, hogy a TV2 visszahozza a táncos showműsor műfaját a magyar televíziózásba és elkészíti a Dancing with the Stars-t. A produkció a korábban nálunk nagy sikerrel látható Szombat Esti Lázhoz hasonló formátum. Vasárnap este robbant a hír, hogy Stohl András mellett a műsor női házigazdája Kiss Ramóna lesz, akit 18 év után igazol át az RTL Magyarországtól a TV2 Csoporthoz. Ezt követően a Sztárban sztárban bejelentették a zsűrit és a versenyzőket is, akik között egy világsztár is ott lesz, Gabriela Spanic személyében. A tegnapi bejelentés óta azonban több táncos a közösségi oldalán idő előtt leleplezte a magyar Dancing with the Stars indulási dátumát – vették észre a SorozatWiki olvasói.

Tóth Dávid táncpartnere, Lissák Laura az Instagram oldalán írta ki, hogy “októbertől minden szombat a miénk lesz”. A versenyzőre azóta rászólhatott a csatorna, ugyanis a megjelenés óta egy általánosabb szövegre cserélte. De nem csak ő volt felelőtlen a táncosok közül, Istenes László műsorbeli párja, Czina Boglárka is idő előtt közzétette, mikor indul a műsor. Ő is az Instagram oldalán tette ezt, méghozzá egy storyban, melyben a mai napig a következő szöveg olvasható: “Végre nem titok… októbertől szombatonként #dancingwiththestars”.

Ezekből a posztokból pedig idő előtt kiderült, hogy a Dancing with the Stars október 3-tól, szombat esténként lesz látható a TV2-n.

Két szereplő távozik a Keresztanyuból

Vadonatúj török sorozat indul a héten az egyik magyar csatornán

Megérkezett a Netflix legújabb, igaz történetet feldolgozó sorozatának előzetese

2 évad után elkaszálták a Netflix egyik sorozatát

Újabb világhírű színésznő csatlakozik A légikísérő sorozathoz

Saját magának választotta ki a városnevét A nagy pénzrablás egyik színésznője