A Fókusz Plusz az elmúlt évekhez hasonlóan idén is adománygyűjtő műsorral jelentkezik gyermeknap alkalmából. A különkiadás május 28-án, jövő szombaton 18:50-kor lesz látható az RTL Klubon. A produkció idén a Bátor Tábor Alapítványnak segít majd. Az adománygyűjtő különkiadás házigazdái idén is Barabás Évi és Tokár Tamás lesznek. Részletek az RTL Magyarország közleményében:

A különkiadásban a nézők megismerhetik az Alapítvány munkáját és önkénteseit, akik több, mint két évtizede nyújtanak élményt, erőt, és hitet a gyógyuláshoz daganatos és krónikus betegséggel küzdő gyermekeknek és családjaiknak. A hónapokig vagy akár évekig tartó kezelések miatt a kis betegek gyerekkora nem az aktív és önfeledt játékkal telik. A Bátor Tábor ingyenes táborai, kórházi, iskolai és online programjai épp abban segítenek, hogy a játék gyógyító ereje révén növeljék a gyerekek önmagukba és a gyógyulásukba vetett hitüket és életre szóló sikerélményeket szerezzenek. A Bátor Tábor programjain 2001 óta már több, mint 15 000 súlyosan beteg gyerek és családtagja vett részt.

A Fókusz Plusz legutóbbi jótékonysági akciója során 16 millió forintnyi adomány érkezett be. Az elmúlt évek alatt megközelítőleg 100 millió forint támogatást gyűjtött össze az RTL Magyarország a Bátor Tábornak a Fókusz Plusz különkiadásai során. Az adománygyűjtéshez bárki csatlakozhat nem csak az adás ideje alatt, de egész évben bármikor. Az 13600-as telefonszámra küldött 02 szövegű SMS elküldésével, vagy a szám felhívása, majd a 02-es mellék beütésével bruttó 500 forinttal támogatja a Bátor Tábor Alapítvány munkáját.

A gyermeknapi adás május 28-án, szombaton, 18:50-től látható az RTL Klub-on.

18 új sorozat, vagy friss évad érkezik júliusban a Netflixre

Egy évad után elkaszálták az HBO egyik új sorozatát

Egy ukrán és egy dán sorozatot mutat be a TV2 Csoport

Premierözön a filmek terén is: 19 újdonság érkezik júliusban az HBO Max-ra

Hamarosan indul az Elárulva 2. évada

Hétfőtől teljesen átalakulnak a TV2 estéi – itt a csatorna júliusi műsorrendje