Februárban jelentette be az RTL Klub, hogy tavasszal újra elindítják egykori sikerműsorukat, a 2000-res évek elejétől 2011-ig képernyőn levő Reggelit. Márciusban derült ki, hogy kik alkotják majd a műsor egyik házigazda párosát, és most áprilisban lehullt a lepel a stúdióbelsőről és jó néhány részletről is. Az április 17-én, húsvéthétfő reggelén 7:15-kor induló megújult Reggeli stúdiója négy “helyiségből” áll majd.

A legszélső rész egy télikert, mellette található egy elkülönített rész az élőben fellépő énekesek, zenészek részére. A két fő helyszín a középen található konyha, és a feljebb elhelyezkedő családias hangulatú nappali lesz. Itt zajlanak majd a beszélgetések. A műsor első állandó házigazdája Peller Anna és Lukács Miklós kettőse lesz, a premier adást azonban nem ők, hanem két veterán “reggelis”, Stohl András és Alföldi Róbert nyitja meg.

A vadonatúj reggeli hétköznap reggelente 7 és 9 óra között jelentkezik majd az RTL Klub műsorán. Lesz egy gasztrorovata, valamint a készítők szándéka szerint hétről hétre segíteni szeretnének menhelyen élő állatokon, hogy minél hamarabb új otthonra leljenek. (Fotó: Nesztinger Szilárd)

hirdetés
hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához