Az RTL Klub június 20-án váltott nyári műsorrendre. A következő hétfőtől, július 25-től pedig ismét vadonatúj struktúra lesz látható a csatornán. Ezen a napon módosul A mi kis falunk vetítése, érkezik a Keresztanyu legújabb évada és további változások is lesznek az RTL Klubon. Lássuk a részleteket!

hirdetés

A Fókusz továbbra is 18:55-kor lesz látható a csatornán és a hossza sem változik. Hétköznaponként 20:10-kor indul a Keresztanyu 4., és egyben utolsó szezonja. A sorozat új évada minden várakozásnál korábban debütál, hiszen a Keresztanyu 2. etapja, valamint a Drága örökösök 2. és 4. évada után azt lehetett gondolni, hogy ezekhez hasonlóan a Keresztanyu 4. szezonja augusztus-szeptember környékén érkezik.

A Keresztanyu miatt változás lesz A mi kis falunk ismétlésében. Pajkaszeg lakóinak történetét július 18-tól minden hétköznap 20:10-től és 21:15-től követhettük nyomon, dupla epizódokkal. Július 25-től azonban kettő helyett csupán egy részt vetít a csatorna, ami 21:20-tól lesz látható. Július 22-én, pénteken véget ért a Magnum 4. évada. Helyette jövő héttől minden hétköznap 22:35-től a Doktor Murphy legújabb, 5. évada lesz látható az RTL Klub-on. A kórházas széria 5. etapja szűk egy évvel a 4. szezon után kerül képernyőre a csatornán. Ezt követően 23:35-kor kezdődik az RTL Híradó – Késő esti kiadás.

Szombaton az RTL Híradó – Esti kiadás és a Fókusz Plusz továbbra is a megszokott időben várja a nézőket. Vasárnap lekerül a műsorról A dadus, emiatt pedig az Isten belájkolt korábbi időpontra kerül, 11:20 helyett 10:40-től lesz látható. Ezzel együtt A nép szolgája 11:50-kor, 45 perccel hamarabb fog kezdődni, mint eddig. Az ukrán elnök szériáját egy új sorozat követi majd. 12:30-kor, dupla epizóddal indul a Bírónő, kérem! című amerikai krimisorozat. Az RTL Híradó – Esti kiadás és a Cobra 11 kezdési időpontja nem változik.

hirdetés

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata