A Keresztanyu 3. évada január 3. és április 29. között volt látható az RTL Klubon. Kolosi Péter a SorozatWikinek adott évértékelő interjújában jelentette be, hogy a produkciónak lesz 4. évada és azt is elárulta, hogy a következő etap az év második felében kerül majd képernyőre. A Keresztanyu 2. szezonja, valamint a Drága örökösök 2. és 4. évada után azt lehetett gondolni, hogy ezekhez hasonlóan a Keresztanyu 4. etapja augusztus-szeptember környékén debütál. Most azonban kiderült, hogy minden várakozásnál korábban indul a széria következő szezonja. A Keresztanyu 4. évada július 25-én, hétfőn indul az RTL Klubon. Részletek az RTL Magyarország közleményében:

A Keresztanyu előző három évada óriási sikerrel futott az RTL Klub képernyőjén. A makkosszállásiak mindennapjainak fordulatos történeteit a nézők töretlen lelkesedéssel követték nyomon.  A történet szerint Róza mama, a “Keresztanyu” a csempész maffia vezetője, aki a történet elején, a 69. születésnapján elhatározza, hogy egy éven belül visszavonul, és annak adja a csempész maffia irányítását, aki képes arra, hogy megválasszák a község, vagyis Makkosszállás polgármesterének. A harmadik évad végén a választás első fordulójában nem született eredmény, így Róza mama, Damil és Ludmilla teljes erőbedobással készülnek a választás második fordulójára, ahol a tét hatalmas, hiszen végre eldőlhet, ki lesz Makkosszállás polgármestere.

A Keresztanyu 4. évadában Marozsán és Róza mama kapcsolata megbicsaklik, Pálinkás Gyurka körül egyre jobban bonyolódnak az események, Babosék a Békás tóban egy hullát találnak, a makkosszállásiak nagy esemény előtt állnak, amire még az érsek is ellátogat, Laura és Zozó az érzelmeikkel küzdenek, kiderül, hogy alakul Gina és Tivadar házassága, Huba pedig zavaros családi események sűrűjébe találja magát.

Keresztanyu július 25-től minden hétköznap este az RTL Klubon, az epizódok a sugárzás után regisztrációval ingyenesen elérhetőek az RTL Most felületén. 

Bejelentették, hogy mikor indul a TV2 vadonatúj realityje, a Párharc

Premierözön a Netflixen: 18 új sorozat, vagy friss évad érkezik októberben a streaming szolgáltatóra

RTL+: Még az idei évben fizetős streaming szolgáltatást indíthat Magyarországon az RTL

A magyar televíziózás 20 legendájáról szóló könyvet adott ki Radnai Péter

2023-ban is lesz X-Faktor - beszélgetés a műsor elmúlt 12 évéről a korábbi és mostani kreatív producerrel

Ez várható a Nyerő Páros ma induló 6. évadában (x)

Visszatér az ATV-re Gundel Takács Gábor díjnyertes vetélkedője (x)