Fontos változások lesznek a következő napokban a TV2 főműsoridejében. Két népszerű produkció szünetre vonul, egy jelentősen korábbi időpontba kerül, egy nagy sikerű vetélkedő pedig visszatér a képernyőre. Fontos hangsúlyozni, hogy ezek nem számítanak műsorváltozásoknak, ugyanis előre bejelentett lépések. Nézzük a részleteket!

hirdetés
Advertisement

Pénteken, a mai napon 19:50-kor véget ér a TV2 jelenlegi legfőbb hétköznapi műsora, a Zsákbamacska. Majka és Pápai Joci vetélkedője komoly siker volt, így csodálkoznánk, ha a 2023/24-es szezonban nem folytatódna. A produkció helyett pedig a csatorna év elejének legsikeresebb game show-ja tér vissza. 24-e, hétfőtől ugyanis vadonatúj évaddal folytatódik az újkori Szerencsekerék. Kasza Tibor vetélkedője, egy az egyben a Zsákbamacska sávjában, hétköznaponként 19:50-kor jelentkezik majd. Mivel a két műsor hossza is megegyezik, ezért a főműsoridő második felében ugyanúgy 21:20-kor érkezik az Ütős ötös, 22:40-kor pedig az Újratervezés ismétlése.

A szombat lesz az egyetlen nap, amikor minden a helyén marad. A következő változás ugyanis vasárnap lesz. Bő másfél hete véget ért a Sztárban sztár 9. évada, melynek helyén múlt vasárnap a Zsákmacska első Rózsa Gyuris adása és a Pepe évadnyitója volt képernyőn. Ettől a héttől azonban megszűnik a vasárnapi Tények Plusz és az említett vetélkedő sem lesz már látható. Ezek miatt új, közel másfél órával korábbi időpontba kerül Mucsi Zoltán sorozata. Április 23-tól a Pepe új részei 20:20 helyett, 18:55-kor érkeznek a TV2-re.

hirdetés

Ezek a hét legnagyobb streaming premierjei

Új előzetes jelent meg a SkyShowtime-on látható kémthriller sorozat 2. évadához

37. heti nézettség - Az X-Faktor 2. válogatója lett az idei év 5. legnézettebb műsora

Vadonatúj előzetes érkezett a Squid Game 2. évadához

Ezek lesznek a Disney+ legnagyobb őszi premierjei

A napokban két fontosabb hazai szórakoztató műsor is véget ér