Tegnap zajlott le a Netflix első globális rajongói eseménye, a Tudum. A 3 órás rendezvényen több nagy bejelentés is elhangzott a streamingszolgáltató népszerű sorozataival kapcsolatban. Az elmúlt fél napban külön cikkben hoztuk le a Stranger Things 4. évadának harmadik, és a Vikingek: Valhalla első szezonjának első előzetesét (mely több egyéb bejelentés is érkezett), valamint a A Bridgerton család 2. etapjához és A nagy pénzrablás befejezéséhez készült jelenetvideókat. Most pedig jöjjenek a további bejelentések és előzetesek.

hirdetés

A platform egyik legnépszerűbb brit sorozata, a Szexoktatás (Sex Education) 2019-ben debütált. A 3. évadra több időt kellett várni, hiszen a koronavírus miatt egy időre le kellett állítani a forgatást. Végül  idén szeptember 17-én érkezett a platformra. Moordale Gimnázium diákjainak története azonban még nem ér véget, ugyanis tegnap, a 3. etap premiere után mindössze 8 nappal berendelték a 4. etapot. Az Ozark 2017 júliusában került fel a kínálatba, a produkció főszerepében Jason Bateman látható. A Byrde család története a 4. évaddal véget ér, most pedig egy kis betekintést nyerhettünk, hogy mi várható a széria lezárásában.

2018-ban debütált a Karate kölyök-filmek folytatásaként készült Cobra Kai című sorozat. A széria az 1984-ben bemutatott, eredeti film eseményei után 30 évvel játszódik. A 4. évad pontos premierdátumáról egészen eddig nem volt információ. A tegnapi eseményen azonban egy videó kíséretében kiderült, hogy 2021 utolsó napján, december 31-én jön.

A Lily Collins főszereplésével készült széria, az Emily Párizsban tavaly érkezett a platformra. A szélsőséges reakciókat kiváltó, mégis népszerű produkciónak a folytatását kevesebb mint két hónappal az első évad után berendelték. A Tudom-on bejelentették, hogy december 22-én fog debütálni.

2016-ban jelent meg A korona című történelmi drámasorozta, amely II. Erzsébet uralkodását mutatja be. A rendezvényen Imelda Staunton, a királynőt alakító színésznő hozta nyilvánosságra, hogy a széria 5. évada 2022 novemberében érkezik. Eredetileg ez lett volna az utolsó etap, azonban az alkotó, Peter Morgan megváltoztatta a döntését, és még egy szezon fog készülni. A mexikói thriller, a Bűnös vágy első évadát 28 nap alatt 35 millió néző indította el, így nem volt kétség afelől, hogy berendelik a folytatást. A 2. és egyben utolsó évadának előzetese is most debütált, amiben a rajongók Almát és Daríót újra együtt láthatják. A rendezvényen debütált a vadonatúj sorozat, a Sandman: Az álmok fejedelme első előzetese is. A produkció Neil Gaiman alkotása, a DC újító képregénysorozata alapján készül.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban