Az augusztusi premierek után bemutatjuk a Netflix szeptemberi premiereit, hiszen a sorozatok kedvelőinek most is a kedvére tesz a streamingszolgáltató. Számos újdonsággal és friss évaddal bővül a platform kínálata. Sci-fi-k és vígjátékok is érkeznek, ráadásul ismét több nemzet sorozatait is megtekinthetjük ettől a hónaptól.

hirdetés

Szeptember 3-án debütál A nagy pénzrablás (La Casa de Papel) várva várt utolsó, 5. évadának első fele, ami 5 epizódból áll. A Professzor és rabló csapata minden eddiginél nagyobb kihívások elé néznek, miközben próbálnak élve kijutni a Spanyol Központi Bankból. Semmi nem alakul a tervek szerint, az ötletgazda pedig nem tudja őket kívülről segíteni. A széria második fele december 3-án jön a platformra.

Szintén szeptember 3-án érkezik a vadonatúj ausztrál sorozat, A búvárklub (Dive Club) első etapja. A 12 részes szezont eredetileg a 10 Shake csatorna vetítette. A történet szerint Cape Mercy partjainál egy tehetséges tini búvárcsapat egyik tagja rejtélyes módon eltűnik, ezért a többiek titkok és jelek nyomába erednek.

Szeptember 7-től lesz látható A folyamatos összeomlás szélén (On The Verge) első, 12 részes évada. A vígjáték a pandémia előtti Los Angelesbe kalauzol el minket, ahol négy, kapuzárási pánikot átélő nő elmélkedik a szerelemről és a munkáról. Az írója, rendezője és egyik szereplője az Oscar-jelölt Julie Delpy.

A belga sorozat, az Érkezés a sötétségbe (Into the Night) 2. etapja szeptember 8-án érkezik. A sci-fi dráma szériában az eltérített éjszakai repülőjárat utasai tovább küzdenek a túlélésért, miközben versenyt futnak a Nappal.

Szeptember 10-én debütál a Lucifer az Újvilágban (Lucifer) utolsó, 6. szezonja. Az ördög Los Angeles-i kalandjainak lezárása mindössze 10 epizódból fog állni. A sorozatot eredetileg a Fox sugározta, ahol a 3. évad után elkaszálták, ám a Netflix megvette a jogokat és folytatta azt.

Szeptember 17-én kerül be a Netflix kínálatába a Szexoktatás (Sex Education) 3. évada. A 8 részes etapban Otis alkalmi szexet folytat, Eric és Adam hivatalosan is egy pár, Jean, Otis édesanyja pedig terhes. Eközben új igazgató érkezik, Aimee felfedezi a feminizmust, Jackson beleszeret valakibe, és ott van az a bizonyos elveszett hangüzenet is.

Szintén szeptember 17-én jön egy vadonatúj koreai sci-fi sorozat, a Nyerd meg az életed (Squid Game) első szezonja. A 8 epizódban kibontakozik előttünk több száz pénztelen játékos története, akik elfogadnak egy különös meghívást, miszerint gyerekeknek való játékokban kell összemérniük a tudásukat. Mindezért csábító díj és halálos veszedelem vár rájuk.

A Kedves fehér emberek (Dear White People) 4. évadának premiere szeptember 22-én lesz. Az azonos című 2014-es film alapján készült vígjáték-drámasorozat utolsó etapjában az elitegyetem színes börű diákjainak története 10 epizóddal zárul.

Szeptember 24-én érkezik a platform legújabb horrorsorozata, a Mise éjfélkor (Midnight Mass). A 7 részes első évadban egy közösség természetfeletti eseményeket és ijesztő előjeleket észlel, miután egy titokzatos pap érkezik hozzájuk. A széria a bestseller szerző, Christopher Pike 1994-ben megjelent The Midnight Club című regényén alapszik.

Szeptember 30-án debütál a Bevezetés a szerelembe (Love 101) 2. évada. A török produkció ismét 8 résszel érkezik. Ebben láthatjuk, hogyan folytatódik Işık-ék barátsága és a tanárjaik újdonsült kapcsolata.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna