Az HBO 2019 őszén jelentette be, hogy 10 részes előzménysorozatot készít a Trónok harcához. A Sárkányok háza (House of the Dragons) középpontjában a Targaryen család lesz és 300 évvel az anyaszéria előtt játszódik majd. A történet George R. R. Martin Tűz és vér című regényét dolgozza fel. Áprilisban hivatalosan is megerősítették, hogy a sorozat munkálatai megkezdődtek és a széria 2022-ben érkezik, október elején pedig a produkció megkapta első előzetesét is.

hirdetés

Egy hónapja James Andrew Miller könyvéből kiderült, hogy George R. R. Martin nem volt elégedett a Trónok harca utolsó évadaival. Most az előzménysorozattal kapcsolatban is elárulta a véleményét. A Sárkányok házának egyelőre nincs pontos premierdátuma, de a világhírű író már látta a sorozat első részének nyers vágását és el is mondta, hogy mit gondol az epizóddal kapcsolatban. George R. R. Martin saját blogján fogalmazta meg, hogy mennyire elégedett a látottakkal.

„Én is nagyon várom már a Sárkányok házát. Bár nem vagyok objektív és ismerem azt, amit látni fogtok (hiszen én írtam a könyvet). Ne mondjátok el senkinek, de már megnéztem az első epizód nyers vágását. Imádtam. Sötét, erőteljes és zsigeri…pont, mint az én művem. Ryan és Miguel fantasztikus munkát végeznek és a szereposztás…,pont, mint a Trónok harcában, a nézők nagy része csak néhányukat ismeri, de imádni fognak mindenkit. (Azért, hogy később majd összetörhessen a szívük…de inkább nem árulok el semmit). Úgy gondolom, hogy a Targaryenek nagyon jó kezekben vannak”

– írta le véleményét George R. R. Martin.

hirdetés

Egynyári kaland, Keresztanyu, Tündérkert, Sztárbox - karrierinterjú Dobos Evelinnel

Itt a Drága örökösök utolsó évadának előzetese

19. heti nézettség - Tarolt a The Floor nyitó hete

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon