Hamarosan megjelenik James Andrew Miller Tinderbox: HBO’s Ruthless Pursuit of New Frontiers című könyve. A Winter is Coming oldal írta meg először, hogy a műben sok szó esik a Trónok harcáról is. Számtalan rajongó elégedetlen volt a széria utolsó évadaival, a könyvből pedig kiderül az is, hogy maga George R. R. Martin is másképp fejezte volna be a sorozatot. A műben olvasható egy interjú a Trónok harca szerzőjének menedzserével, Paul Haas-szal is. A nyilatkozatban szó esik arról, hogy az 5. szezon után a készítők teljesen letértek a Martin által felvázolt útról, illetve azt is megtudhatjuk, hogy a világhírű író 10 évadosra tervezte volna a szériát.

hirdetés

„George szereti Dant és Davet (a Trónok harca showrunnerei), de az 5. évad után elkezdett aggódni, mert letértek a helyes útról. George tudta, hogy merre kellene vinni a történetet és többször beszélt is velük erről. Egyszer New Yorkba is elrepült, hogy ebédeljen Richard Pleplerrel, az HBO akkori ügyvezető igazgatójával. Szinte könyörgött neki, hogy ne fejezzék be a történetet a 8. szezon után. Azt mondta, hogy elég anyag áll rendelkezésre ahhoz, hogy 10 darab 10 részes évadot készítsenek belőle. Szerinte a rajongók így sokkal jobban élvezték volna a sorozatot”

– árulta el Paul Haas.

George R. R. Martin egyébként rengeteg kritikát kap, ugyanis 10 évvel ezelőtt jelent meg a Sárkányok tánca, azóta pedig nem adta ki a könyvsorozat 6. darabját. Sokan úgy vélik, hogy a széria vége is élvezetesebb lehetett volna, ha már a készítők rendelkezésére áll a The Winds of Winter is.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna