Múlt szerdán érkezett a hír, miszerint Gálvölgyi Jánost aznap reggel légzési nehézségek miatt kórházba szállították, ahol súlyos állapota miatt az intenzív osztályra került. A színészt a családja autóval vitte el, miután a mentő háromnegyed órát követően sem érkezett meg. Az ügyben vizsgálat indult, amely megállapította, hogy a mentésirányító rosszul döntött, amikor a bejelentőtől kapott információk alapján az esetet nem az életveszélyes kategóriába sorolta. Később a rendőrség is nyomozást indított a színművész rosszullétének ügyében.

Gálvölgyi János Az első influenszerekben

Hétfőn a lányai, Gálvölgyi Eszter és Gálvölgyi Dorka egy Facebookon közzétett videóban arról adtak tájékoztatást, hogy a színész túl van az életveszélyen, levették a lélegeztetőgépről és már nem altatják. Azt is elárulták, hogy a rosszulléte hátterében összetett tüdő- és szívelégtelenség állhat. Gálvölgyi lányai arról is beszéltek, hogy az első kérdése az volt, hogy ugrott-e a szerepe Pintér Bélánál a Marsal Fifty-Sixben. Emellett a nyomozással kapcsolatban is megszólaltak.

hirdetés

„Fontos elmondanunk, hogy nem kívántuk senkinek a fejét, nem mi kezdeményeztük sem a belső vizsgálatot, sem a rendőrségi nyomozást. Tőlük eddig mi hivatalosan semmilyen megkeresést nem kaptunk, és bocsánatot sem kértek”

– mondta Gálvölgyi Eszter.

„Egyikünk sem kívánta azt, hogy apunak valamilyen különleges bánásmódban legyen része, annyit szerettünk volna, ami bárkinek jár, hogy 50 percen belül kiérkezzen a mentőautó, ha valaki nem kap levegőt”

– tette hozzá Gálvölgyi Dorka.

hirdetés

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

19. heti nézettség - Tarolt a The Floor nyitó hete

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon

Elindult a Disney+ első közép- és kelet-európai saját gyártású sorozatának forgatása

Megvan, hogy mikor érkezik a Squid Game 2. évada a Netflixre