Nemrég érkezett a hír, miszerint Gálvölgyi Jánost szerda reggel kórházba szállították. A színészt légzési nehézségek miatt vitték be a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára, ahol intenzív osztályra került. Gálvölgyi Jánost azóta átszállították egy másik kórházba, ahol szintén az intenzív osztályon kezelik. Az RTL Híradónak adott interjúban a színművész lánya, Gálvölgyi Dóra elárulta, hogy édesapjáért háromnegyed órát követően sem érkezett meg mentő, ezért a család vitte el a kórházba.

hirdetés

“9 óra 40-kor hívott a nővérem mentőautót az édesapánkhoz, aki nagyon rosszul volt. A mentőket felhívta és mondta, hogy nem kap rendesen levegőt és félrebeszél”

– mondta a Híradónak a színész kisebbik lánya.

“Fél 11 körül felhívtam a mentőket, hogy hol van a mentőautó, mert az édesapám láthatóan tényleg nagyon rossz állapotban van. Azt mondták, hogy még nem sikerült elindítaniuk az autót”

– tett hozzá Gálvölgyi Dóra.

Miután a diszpécser egyik kérdésére emelt hangon válaszolt, az rátette a telefont. A család ezt követően, orvos ismerősök tanácsára a legközelebbi kórházba vitte Gálvölgyi Jánost. A színész rosszullétének pontos okát egyelőre nem lehet tudni. Az állapota stabil, azonban folyamatosan oxigént kap. Az RTL Híradót a mentők arról tájékoztatták, hogy a mentésirányítás megítélése szerint a színész a riasztáskor nem volt közvetlen életveszélyben, de vizsgálják, hogy ez szakmailag helyes döntés volt-e.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része