A SorozatWiki információi szerint Fórizs Tibor lett a Sony Pictures Television Networks régiós programigazgatója. Az elődje tavaly novemberben távozott és ez a fontos pozíció egészen mostanáig betöltetlen volt. A médiavállalat a kelet-közép-európai tévés piac egyik fontos szereplője, a régióba tartozó legtöbb országban üzemeltet csatornákat. Itthon a VIASAT3, a VIASAT6, AXN, Sony Max és Sony Movie Channel tévéadók tartoznak hozzájuk.

hirdetés

Fórizs Tibor 23 évig az RTL Magyarország fontos szakembere volt. 1998-ban csatlakozott a tévétársasághoz, mint filmbeszerző és szerkesztő. 2002-ben lett az RTL Klub műsorbeszerzési és műsorszerkesztési osztályvezetője. 2015-től az RTL Magyarország műsorbeszerzési igazgatójának nevezték ki, akkor már nemcsak a főcsatorna, hanem a kábelportfólió csatornáinak a tartalmi akvizíciója is hozzá tartozott. Végül idén január végén távozott a médiavállalattól.

A hírrel kapcsolatban megkerestük a Sony Pictures Television Networks-t, ahol a SorozatWikinek a programigazgató érkezését megerősítették, de sem médiavállalat, sem az új vezető nem kívánt nyilatkozni.

A nyáron adtunk hírt arról, hogy a SorozatWiki szerint a Sony Pictures Television Network eladja a teljes kelet-közép-európai portfólióját, benne az összes tévécsatornájukkal. Úgy tudjuk a vevő a legnagyobb görög médiavállalat lehet, a teljes hír itt olvasható.

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor