Az Exatlon Hungary az elmúlt években három sikeres évaddal jelentkezett a TV2-n. Október közepén nyilvánosságra hozták, hogy Palik László távozik a produkciótól, de a TV2 Csoport nem sokkal később bejelentette, hogy ennek ellenére folytatják a műsort. Az azonban csak a január 3-i első adás során derül ki, hogy ki veszi át a műsorvezető helyét. November közepén az is kiderült, hogy a műsor egy All Star évaddal jelentkezik, nem sokkal később pedig bejelentették, mely versenyzők térnek vissza a végjátékra. Most összeszedtük a Bajnok csapatot erősítő 10 sportolót és mindazt, amit tudni lehet róluk.

hirdetés
Advertisement

Rákóczi Renáta

A piros csapatban ismét ott lesz a kick-boksz világbajnok Rákóczi Renáta. Az első évadban szereplő sportoló a harmadik legjobb női versenyzőként térhetett haza Dominikáról, miután hatalmas küzdelmet vívott csapattársával, Gelencsér Tímeával. Motivácója, hogy megmutassa, még mindig helye van a Bajnok lányok között. Elmondása szerint ebben az évben sokkal jobban oda fog figyelni arra, hogy ki lehet a tényleges bizalmasa.

Esztergályos Patrik

Az ifjúsági olimpiai bajnok magyar párbajtőröző, Esztergályos Patrik is nyerni érkezik. Ő szintén az első szezonban vett részt, ahol ő lett a legjobb férfi versenyző. Azonban akkor csupán egy nyertese lehetett az Exatlonnak, így fődíj nélkül ért véget számára a verseny, míg a következő évadokban férfi és női győztest is hirdettek. Az All Star évadban szeretné újra bebizonyítani, hogy ő a legjobb férfi versenyző, aki megnyeri a végső küzdelmet. Magának és a szurkolóinak is szeretne bizonyítani.

Ungvári Miklós

Az olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó, Ungvári Miklós is visszatér, hogy legyőzze az akadályokat és a kék csapatot. Az első évadban a hármak viadala után Esztergályos Patrikkal kellett párbajoznia a bentmaradásért, ám végül alulmaradt a küzdelemben és ezzel ő lett az ötödik legjobb férfi versenyző. Célja, hogy ismét jól érezze magát a versenyben és minél tovább juttassa a Bajnok csapatot. A sportoló bízik benne, hogy idén már a dobások is jobban fognak menni neki, és bár úgy érzi, hogy az évek elteltével gyengült, de az állóképessége miatt helyt fog állni a pályákon.

Dr. Busa Gabriella

A pirosakat erősíti a második szezon női győztese, Dr. Busa Gabriella is. A háromszoros kick-boksz világbajnok a Kihívókat erősítő Pap Dorkával versenyzett a fődíjért, aki szintén visszatér az All Star évadba. Legnagyobb motivációja, hogy nap mint nap legyőzze saját magát. Elmondása szerint Kempf Zozoval ismét egymás támaszai lesznek. A 2020-as évadban szerzett tapasztalataiból táplálkozik, azokat fogja felhasználni és saját magának szeretne bizonyítani.

Szabó Dorka

Visszatér a strandröplabdás Szabó Dorka is, aki a döntőbe jutásért maradt alul a végső nyertes, Busa Gabi ellen, így a harmadik legjobb női versenyzőként távozott az Exatlonból. Az All Star-ban szeretné bebizonyítani, hogy ő a legjobb. A második évaddal kapcsolatban nincsenek megbánásai, mentálisan és fizikálisan is készen áll a megmérettetésre. Elsősorban a szurkolóinak, a családjának és saját magának szeretne bizonyítani.

Kocsis Alexandra

A 2017-es Survivor harmadik helyezettje, Kocsis Alexandra is megküzd a győzelemért. A fitness világbajnok a második etap folyamán négyszer kényszerült párbajozni, végül pedig Szabó Dorka ellen esett ki. Motivációja, hogy megmutassa a valódi énjét és annak egy erősebb változatát. Erre a szezonra felkészülve érkezik, állításai szerint sokat fejlődött a koncentráció-készsége, az úszástudása, és olyan területeken is javította a hiányosságait, mint a sportpszichólogia, koncentráció és ügyességfejlesztés. Bizonyítani a családjának, magának és azoknak szeretne, akik hisznek benne.

Kempf Zozo

A BMX világbajnok Kempf Zozo a 2. évad legjobb férfi bajnoka és a harmadik legjobb férfi versenyzője lett. Zozo a döntő kapujában esett ki, amikor a fődíjat elnyerő Böjte Dávid egy szoros mérkőzés végén megnyerte a döntőbe jutást. Az a motivációja, hogy jobban teljesítsen, mint a saját szezonjában, hiszen szeretné magából kihozni a legjobbat. Emellett az is motiválja, hogy bajnok férfi győztese legyen az Exatlonnak, ugyanis erre még nem került sor. Sokat tanult magáról és már érettebben áll a startvonal elé. Legjobban azt szeretné, ha a tavalyi évadban szereplő kihívó, a sérülés miatt távozó Nagy Dani ellen futhatna.

Ujvári Iza

A harmadik etap focistája, Ujvári Iza a harmadik legtovább bentmaradó Bajnok és az ötödik legügyesebben teljesítő női versenyző volt. Térdsérülése miatt nem folytathatta tovább az Exatlont, távozása miatt pedig végjáték és párbaj nélkül is meglett a legjobb 4 női játékos. Motivációja, hogy a gyerekeknek jó példát mutasson és legyőzze a sérülését. Idén már sokkal rutinosabban áll az akadálysorok elé, valamint az egészségére is jobban ügyelni fog. Saját magának és a szeretteinek szeretne bizonyítani.

Somhegyi Krisztián

Ugyancsak a harmadik szezon egyik kiemelkedő versenyzője volt Somhegyi Krisztián. A műugrót sokan esélyesnek látták a végső győzelemre is, azonban sérülés miatt abba kellett hagynia a versenyt. A sportoló most be szeretné bizonyítani, hogy nem tudja legyőzni a sérülés. Higgadtan és okosan szeretne a pályára lépni, hogy ne ismétlődjön meg az, ami tavaly történt vele. Várja, hogy összemérje az erejét azokkal a Kihívókkal, akik más évadban szerepeltek.

Virág András

Visszatér Dominikára a karatés Virág András is. A sportoló a harmadik szezon hetedik hetén csatlakozott a Bajnok csapathoz, végül az egyéni játék előtt, az utolsó párbajban alulmaradt Jósa Dani ellen. 15 elszámolatlan napja van az Exatlonban amit az All Star-ban szeretne behajtani. Ebben az évadban sokkal határozottabb szeretne lenni, és hangot adni a véleményének. Tavalyhoz képest mentálisan erősebb lett, határozottabban és magabiztosabban áll a rajt elé.

hirdetés

Rendhagyó adással folytatódik a Sztárbox - ők mérkőznek meg egymással most vasárnap

38. heti nézettség - Hatalmasat tarolt a Megasztár első válogatója

Október elején vadonatúj mexikói telenovella indul a TV2 egyik délutáni sávjában

Brad Pitt, George Clooney és Szabó Kimmel Tamás - ezek a hét legnagyobb streaming premierjei

Októbertől már csak streamingen lehet majd BL-meccseket nézni az RTL-nél

Megérkezett a The Last Of Us 2. évadának első előzetese