A nagy pénzrablás (La Casa de Papel) 2017 és 2021 között összesen 5 évadot élt meg a Netflixen. A spanyol sorozat hamar hatalmas sikerre tett szert, aminek köszönhetően a szereplők világszerte ismertek lettek. Ezt a legtöbb színész ki is tudta használni, az elmúlt évek folyamán többek közt megjelent Itziar Ituño (Lisszabon) minisorozata, Naywa Nimri (Alicia) és Alba Flores (Nairobi) közös thriller szériája, Pedro Alonso saját spinoffja, a Berlin, Úrsula Corberó (Tokió) és José Manuel Poga (Gandía) közös bűnügyi drámasorozata, valamint Naywa Nimri főszereplésével a Netflix első kórházas szériája is. Nemsokára pedig egy vadonatúj akció-vígjátéksorozat érkezik a Prime Videóra, amelyben a bankrablós széria egyik fontos szereplője játszik. 

hirdetés

A Világvége lefújva (En fin) főszereplője José Manuel Poga, aki Gandíát, a Spanyol Bank biztonsági főnökét formálta meg A nagy pénzrablásban. A Világvége lefújva története szerint, amikor kiderül, hogy közeledik a világvége, Tomás hátrahagyja a feleségét, Juliát és a lányát, Noát. Azon a napon, amikor az apokalipszisnek meg kellett volna történnie, Tomás másnaposan ébred egy nem mindennapi szituációban. A férfi rájön, hogy mekkora hibát követett el, és megpróbálja visszaszerezni a régi életét. Eközben Julia lehetőséget lát arra, hogy megváltoztassa az életét és beleveti magát mindabba, amit korábban nem mert megtenni. Noa pedig nem érti, hogy a felnőttek miért ragaszkodnak ahhoz, hogy saját maguk pusztítsák el a világot anékül, hogy egy aszteroida csapodna a Földbe.

A 6 epizódból álló 1. évadra nem kell sokat várni, ugyanis szeptember 13-án, most pénteken érkezik a Prime Videóra. José Manuel Poga alakítja Tomást, az Ez a ház totál gázból ismert Malena Alterio játsza Juliát, Irene Pérez pedig Noát formálja meg. Mellettük fontos szerepet játszik a produkcióban Luisa Gavasa (Idegen a szekrényben), Dani Mantero (Franco börtönében), Pepa Rus (Marokkó – Szerelem háború idején), Javier Botet (30 ezüst), Adrián Pino (Szomszédom, Javier), Victor Rebull (Dél királynője) és Raúl Cimas (Időminisztérium) is.

hirdetés

Fontos információ érkezett a Trónok harca egyik új spinoffjával kapcsolatban

3 új szereplő csatlakozott a Bridgerton család 4. évadához

Leleplezték az idei Dancing with the Stars premierdátumát, zsűrijét és versenyzőit

Kiderült, hogy lesz-e 5. évada az Emily Párizsban sorozatnak

Tarolt A mackó és A sógun, utóbbi sorozat rekordot döntött a 76. Emmy-gálán

Megérkezett Az ifjú Sheldon vadonatúj testvérsorozatának első előzetese