Az Obi-Wan Kenobi május 27-én, pénteken dupla epizóddal debütált a Disney+-on. A produkció azóta szerdánként jelentkezik új részekkel. A Star Wars univerzum egyik legnépszerűbb karakteréről szóló sorozat 1. évada hat epizódból fog állni, melyből eddig az első négy vált elérhetővé az online videótáron. Több olvasónk is kérdezte tőlünk, hogy a negyedik rész miért nem található meg szinkronosan egyetlen illegális oldalon sem, a SorozatWiki pedig utánajárt.

hirdetés

Kiderítettük, hogy a negyedik epizód egyelőre a Disney+-ra sem került fel magyar nyelven. Vélhetően a Disney megunta a sok illegális feltöltést. Várhatóan a június 14-i, magyarországi indulás alkalmával válik majd elérhetővé a magyar verzió. Most keddtől az összes, Star Wars univerzumban játszódó film és sorozat látható lesz magyar nyelven a Disney+-on.

Frissítés 1.: Elindult a Disney+, de még nem érkezett magyar szinkron a 4. részhez, így várhatóan más ok is lehet a csúszás mellett.

Frissítés 2.: Időközben már a 4. és az azóta felkerülő 5. epizódhoz is elérhető a magyar szinkron. A részletek itt olvashatóak.

hirdetés

Ő lett Balogh Levente új asszisztense, megvan Az álommeló 2. évadának nyertese

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban 4. évada a Netflixre

Megvan, hogy kik lesznek a Zsákbamacska következő különkiadásának szereplői

5 év után távozhat Gelencsér Tímea a TV2-től

Két új műsorvezető csatlakozik az RTL Reggelihez

Műsorváltozás: lecseréli a The Floor ellenfelét hétfőn este a TV2 (frissítve)