Az RTL+ előfizetős, reklámmentes csomagjába már az induláskor számos magyar és külföldi tartalom felkerült. Többek közt sorozatok, filmek, dokumentumfilmek, szórakoztató műsorok és animációk is megtalálhatóak a streaming szolgáltató kínálatban. Mostani cikkünkben 4 olyan, az RTL+-on elérhető produkciót ajánlunk, amelyek remek szórakozást nyújtanak az ünnepek alatti pihenéshez. Ezek mindegyike ebben a hónapban került be a kínálatba.

hirdetés

Az előfizetők számára már elérhető az Erzsébet magyar királynéről szóló nagyszabású széria, a Sisi vadonatúj, második évada is. A német produkció 1. szezonja az RTL+ indulása óta megtalálható a platformon, a 2. etapja pedig december 23-án került fel. Érdekesség, hogy a széria egy részét Magyarországon forgatták.

A produkció Erzsébet királyné rendkívüli életével foglalkozik. A történetet a legközelebbi bizalmasai szemszögéből mesélik el, így a sorozat teljesen máshogy mutatja meg őt, mint azt megszokhattuk. A 2. etapban Sisi minden erejével igyekszik ott lenni férje és népe mellett, amikor Európában hatalmi harcok indulnak el. Sisi és Ferenc József közös életét a közelgő háború és magánéleti problémák is fenyegetik, ugyanis amikor a fiatal császárnő Magyarországra utazik, ott nem csak a puszta és a vendégszerető helyiek nyűgözik le.

A streaming szolgáltató kínálatában az előfizetőknek elérhető a Tiszeker Dániel által rendezett romantikus film, a Nagykarácsony. Az ünnepi alkotás főszereplőit Ötvös András, Zsigmond Emőke, Pokorny Lia, Scherer Péter, Szabó Kimmel Tamás, Rujder Vivien, Csuja Imre, Szerednyey Béla és Mészáros Máté alakítják. A Nagykarácsony tavaly november 25-én debütált a mozikban.

Egy többszörösen kitüntetett tűzoltó, Arnold élete pillanatok alatt összeomlik, amikor az igazán tűzoltós lánykérését meghiúsítja egy filmsztár, és a hűtlen nő láttán Arnold a kosárból a mélybe zuhan. Felépüléséig kihelyezik egy karácsonyi vásárba, azonban ki nem állhatja a karácsonyi felhajtást és a gyerekek előadásait a téren. Mígnem megismerkedik egy szétszórt tanárnővel, Eszterrel. A karácsonyi készülődés lassan rádöbbenti, hogy nem csupán a tériszonyát kell legyőznie ahhoz, hogy új életet kezdhessen.

A streaming szolgáltató előfizetéses csomagjában már nézhető az Into the Badlands – A harc földjén első két évada. Az amerikai akciósorozat 2015 és 2019 között összesen 3 évadot élt meg az AMC-n. A főszerepekben Daniel Wu (Tomb Raider), Emily Beecham (Ave Cézár) és a magyar származású Marton Csokas (Gyűrűk Ura: A Király visszatér) látható.

A távoli jövőben játszódó sorozatban több millióan vesztették életüket természeti csapások és ember által okozott katasztrófákban. Kialakulóban van a feudális társadalom, amelyben a gazdagság és a hatalom a legerősebbek és legbrutálisabbak kiváltságai. A Badlands vidéken hét rivális nagybirtokos osztozik, hadseregük azonban folytonos harcot vív egymással. A katonák közé tartozik Sunny is, aki alulról indulva hamar felküzdötte magát, mígnem Qiunn nagyúr vezető harcosa és legfőbb bizalmasa lett.

Az RTL+-on az előfizetők számára elérhető a Hell on Wheels – Pokoli vadnyugat első két etapja. A széria története Abraham Lincoln meggyilkolását követően veszi kezdetét. A western drámasorozat 2011 és 2016 között futott az amerikai AMC-n, a hazai nézők azonban a streaming szolgáltatón láthatják elsőként a produkciót.

A történet középpontjában Cullen Bohannon, egykori konföderációs katona áll. A polgárháború már elmúlt, de a férfi nem tudja maga mögött hagyni. Frissen élnek benne az emlékek felesége és fia haláláról, akiket az unionisták katonái öltek meg, ami bosszúvágyra készteti őt. Azonban mielőtt leleplezné gyilkosának a nevét, újabb tragédia történik. A széria bemutatja az ország újjáépítésének és helyreállításának küzdelmeit és nehézségeit a legvéresebb amerikai háború után.

Mindent, amit érdemes tudni az RTL+ streaming szolgáltatásról, pár napja, ebben a cikkben foglaltuk össze.

(A cikket az RTL támogatta.)


hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor