Minden hónapban bemutatjuk a legnagyobb streaming szolgáltatók következő havi sorozat- és filmpremierjeit. Most azonban azokból az újdonságokból válogattunk, amelyek ezen a héten kerültek be a különböző platformok kínálatába. Ha valaki nem tudja, hogy mit nézzen a hétvége során, akkor máris adunk néhány ötletet!

A Bridgerton család

Június 12-én debütált a Disney+-on A híd alatt (Under The Bridge). A 8 részes minisorozat Rebecca Godfrey azonos című, igaz történetet elmesélő regénye alapján készült. A cselekmény szerint a tizennégy éves Reena Virk elmegy a barátaival egy buliba, azonban sosem tér haza. A meggyilkolásával hét tizenéves lányt és egy fiút vádolnak meg.

Szintén ezen a napon, dupla résszel érkezett meg az AppleTV+-ra a Jake Gyllenhaal főszereplésével készült Ártatlanságra ítélve (Presumed Innocence). Scott Turow regényének 8 epizódos adaptációjának további részei hetente kerülnek be a kínálatba. A minisorozatban egy szörnyű gyilkosság felforgatja a chicagói ügyészi hivatalt, ugyanis az egyik ügyész válik a bűncselekmény fő gyanúsítottjává.

Június 12-én dupla epizóddal debütált az Üdv Wrexhamben! (Welcome to Wrexham) 8 epizódos 3. szezonja a Disney+-on. A dokumentumfilm-sorozat részei hetente érkeznek a platformra. A produkció folytatásában továbbra is nyomon követhetjük Rob McElhenney és Ryan Reynolds futballklubjának mindennapjait.

13-án vált elérhetővé a Netflixen A Bridgerton család (Bridgerton) 3. évadának 4 részes második fele. Az előkelő családok tagjait bemutató romantikus sorozat folytatásában nyomon követhetjük Penelope és Colin kapcsolatának alakulását, miközben arra is fény derül, hogyan reagál a férfi, amikor rájön, hogy a lány Lady Whistledown. A szezon első felvonása május 16-a óta nézhető meg a streaming szolgáltatón.

Június 13-én tripla résszel jött az Amazon Prime Videóra A fiúk (The Boys) 4. etapja is. A 8 részes szezon ezt követően hetente jelentkezik majd új epizóddal. A szatirikus szuperhősös széria folytatásában Victoria Neuman Homelander uralma alá kerül. Butcher-nek már csak hónapjai vannak hátra, és elvesztette A Fiúk vezetését is, a csapat többi tagjának pedig már elege van a hazugságaiból. A tét nagyobb, mint eddig valaha, a Fiúknak meg kell találniuk a módját annak, hogy együttműködve megmentsék a világot, mielőtt túl késő lenne.

5 hónappal a magyar mozis premiert követően, június 15-től a Maxon is megtekinthető Jenna Ortega és Martin Freeman thriller-drámája, a Csábító leckék (Miller’s Girl). Miller tanár úr találkozik Cairóval, a tehetséges és szép diákkal. A lány megkörnyékezi az irodalomtanárt, és egyre messzebb sodródnak a tanagyagtól. A 18 éves Cairo olyan szenvedélyeket ébreszt a férfiben, amelyekről nem is tudta, hogy léteznek. A lány azonban kiszámíthatalan, és mivel író akar lenni, mindig gondoskodik egy váratlan fordulatról.

hirdetés

Ezek lesznek a Max júliusi sorozatpremierjei

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek júliusban a Disney+-ra

Újra látható lesz Majka és Pápai Joci a TV2-n - mától szinte csak ismétlés lesz főműsoridőben

Kiderült, hogy ki lesz Till Attila műsorvezetőtársa a Megasztárban

Ezek lesznek a Max legnagyobb júliusi filmes újdonságai

Itt a Sárkányok háza 2. évadának 3. epizódjának előzetese