A februári premierek után bemutatjuk, hogy mik érkeznek a Netflixre márciusban. Ismét számos újdonsággal és friss évaddal bővül a platform kínálata. Ezek többsége a Netflix saját gyártású szériája és a világpremierrel egy időben érkezik hazánkban. Fantasyk, vígjátékok és adaptációk is jönnek, ráadásul több nemzet sorozatait is megtekinthetjük ettől a hónaptól.

hirdetés

Március 2-től lesz elérhető a Vad Ritmus (Savage Rhythm) első évada. A kolumbiai tinisorozatban két táncos egymással ellentétes világa összecsap a táncparketten, amikor a siker iránti ambícióik alattomos utakra viszik őket. 3-án érkezik egy új török dráma széria, az Éjfél a Pera Palace Hotelben (Midnight at Pera Palace / Pera Palas’ta Gece Yarisi). A 8 részes produkcióban egy történelmi isztambuli szállodában megpihenő újságíró a múltban találja magát. Meg kell akadályoznia egy merényletet, ami a modern Törökország sorsát teljes mértékben megváltoztatná. A főszerepben Hazal Kaya (Az én kis családom) és Selahattin Paşalı (Bevezetés a szerelembe) látható.

4-én két vadonatúj sorozat kerül be a Netflix kínálatába. Az egyik egy spanyol thriller, a Megtévesztő hazugságok (Lies And Deceit). A Harry és Jack Williams által írt regényen alapuló 6 részes széria nem a Netflix saját gyártása, először ugyanis az ATRESplayer Premium streaming szolgáltatón debütált 2020. április 19-én. Egy irodalom tanárnő próbálja bebizonyítani az igazát egy sebésszel szemben, akiről azt állítja, hogy megerőszakolta őt. A férfi azonban hevesen tagadja a vádakat. A másik újdonság a 8 epizódból álló Azt hittem, ismerlek (Pieces of Her). Miután a kisvárosban erőszakos támadás történt, egy nő apránként összerakja anyja sötét múltját. A történtek rejtett fenyegetéseket és halálos titkokat hoznak napvilágra. A széria Karin Slaughter azonos című könyve alapján készült.

Március 7-én indul az Outlander – Az idegen 6. etapja. A 8 epizódból álló szezon egy nappal az amerikai Starz csatornán történő premiere után érkezik a platformra. A szezon Diana Gabaldon népszerű romantikus fantasy könyvsorozatának hatodik, Hó és hamu lehelete című kötetét dolgozza fel. Az összekeveredő időben egymásra találó szerelmespár története tovább folytatódik, ugyanis már berendelték a hetedik évadot. 9-én lesz a premiere Az utolsó királyság (The Last Kingdom) 5. és egyben utolsó, 10 részes évadának. A történelmi dráma első két etapja a BBC Two-n debütált, a harmadiktól azonban már a Netflix kínálatában láthatják a nézők a friss szezonokat. A Bernard Cornwell regénysorozatán alapuló szériában Nagy Alfréd a normann betolakodóktól védi királyságát, a szász születésű, de vikingek által nevelt Uhtred pedig magának követeli a jogot, ami ősei örökségeként megilleti őt.

Szintén 9-én jön az Isaac Wright Jr. élete által ihletett jogi drámának, az Életfogytig ügyvédnek (For Life) a 10 epizódos 2. évada. A produkció mindkét etapja 2020-ban debütált az amerikai ABC csatornán, 2021 májusában pedig bejelentették, hogy nem készül folytatása. A történet szerint egy ártatlanul életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélt férfi ügyvéd lesz azért, hogy harcoljon az igazságért és a többi igazságtalanul elítélt rab védelméért. 10-től lesz látható egy vadonatúj arab széria, a Szerelem, élet és minden, ami közte van (Love, Life & Everything in Between). Az antológiasorozat az arab világ nyolc díjnyertes filmrendezőjének munkáit tartalmazza. Fekete humorral átitatott pánarab produkció egészében véve mutatja be, milyen általában a szerelem, és alaposan kivesézi az egyes kapcsolatokat.

Március 11-én érkezik a Formula 1: Hajsza a túlélésért (Formula 1: Drive to Survive) 4. etapja, melynek előzetesét korábban már közzétettük. Minden egyes vérre menő Forma-1-es futam idején a pilóták, a menedzserek és a csapattulajdonosok magas fordulatszámon élik az életüket, a pályán és azon kívül egyaránt. Ezt mutatja be a produkció, melyet korábban Max Verstappen élesen bírált, de így is sokan várják a következő évadot, ugyanis minden idők egyik legizgalmasabb szezonját dolgozza fel. 18-án több premier is lesz a Netflixen. Ekkor debütál a Fény az éjszakában (Light the Night) 3. évada. A tajvani széria az 1980-as években játszódik. A Tajpej vörös lámpás negyedében álló népszerű japán éjszakai klubban nők próbálnak boldogulni féltékenység, bánat, barátság és szerelmek közepette.

A Nagykutya (Top Boy) 4. szezonja is 18-án kerül be a platform kínálatába. Az angol bűnügyi dráma első két etapját a Channel 4 sugározta, majd a Netflix megvásárolta a jogait és további évadokat készített hozzá. A történet szerint két sokat látott drogdíler visszatér London kőkemény alvilágába, de a pénz és a hatalom megszerzésért folytatott harcban szembekerülnek egy fiatal és kegyetlen sráccal. Ugyanezen a napon jön egy vadonatúj fantasy sorozat, a Krakkói szörnyek (Cracow Monsters / Krakowskie potwory). A 8 részes lengyel produkcióban egy fiatal nő, akit múltjának emlékei gyötörnek, csatlakozik a paranormális tevékenységeket kutató – és démonokkal harcoló – professzorhoz és diákjaihoz. A széria a szláv mitológia legendáira épül.

Március 20-tól lesz elérhető egy friss koreai produkció, a Szerelem és egyéb időjárási jelenségek (Forecasting Love and Weather). A sorozat nem a Netflix saját gyártása, ugyanis a JTBC csatornán debütált február 12-én, ahol jelenleg is fut. Az időjárás-előrejelző szolgálatnál dolgozó serény időjós és szabad lelkű kollégája számára a szerelem pont olyan kiszámíthatatlan, mint az időjárás. 24-én egy újabb korai széria jön, Harminckilenc (Thirty-Nine) címmel. Ez sem a Netflix sajátja, hiszen a JTBC csatornán február 16-án volt a premiere és heti rendszerességgel adják. Három barátnő egymásra támaszkodik, amikor negyvenes éveik küszöbén megtapasztalják az életet, a szerelmet és a veszteséget.

25-én érkezik a Netflix egyik legsikeresebb szériájának, a Bridgerton családnak a 2. évada. A Julia Quinn könyvsorozatán alapuló széria friss etapja a legidősebb Bridgerton fivérre, Anthony-ra fókuszál. Ismét visszatér Lady Whistledown, aki most London legkívántabb agglegényéről ír, aki kész megházasodni. A népszerű sorozat ezzel nem ér véget, hiszen már berendelték a 3. és 4. szezonját, valamint egy testvérsorozat is fog készülni hozzá.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna