A januári premierek után bemutatjuk, hogy mik érkeznek a Netflixre februárban. Ismét számos újdonsággal és friss évaddal bővül a platform kínálata. Ezek többsége a Netflix saját gyártású szériája és a világpremierrel egy időben érkezik hazánkban. Thrillerek, vígjátékok és adaptációk is jönnek, ráadásul több nemzet sorozatait is megtekinthetjük ettől a hónaptól.

hirdetés

Február 1-től lesz elérhető a Szuperhőst nevelek (Raising Dion) 8 epizódból álló 2. etapja. A Dennis Liu azonos című képregény-sorozatán alapuló produkció története szerint egy megözvegyült anya megpróbálja megfejteni a fia szuperképességeit övező rejtélyt, miközben titokban is kell tartania azt. 2-án érkezik a Bűnös vágy (Dark Desire / Oscuro deseo) 2. és egyben utolsó szezonja. A mexikói erotikus thriller első évadának 2020 júliusában volt a premiere. A sorozatban Alma elutazik egy hétvégére a barátjához, ahol egy sorsszerű, szenvedélyes találkozás tragikus fordulatot vesz, és komoly kérdéseket vet fel a szeretteit illetően.

3-án két vadonatúj vígjátéksorozat kerül be a Netflix kínálatába. Az egyik egy egyiptomi produkció, az Ola új élete (Finding Ola). A szériában Ola egy sorsfordító esemény után az önvizsgálat útjára lép, miközben próbálja felnevelni két gyermekét és megélni egyik hónapról a másikra. A másik újdonság a 6 epizódból álló Murderville. Az improvizációs bűnügyi vígjátékban Terry Seattle (Will Arnett), az excentrikus nyomozó többek közt olyan mit sem sejtő sztárvendégekkel együtt próbál meg kinyomozni egy gyilkosságsorozatot, mint Conan O’Brian, Kumail Nanjiani és Ken Jeong.

Február 4-én debütál az Édes magnóliák (Sweet Magnolias) 2. évada. A 9 részes friss etapban folytatódik a Serenityben élő három barátnő, Maddie, Helen és Dana Sue története. Továbbra is támaszt nyújtanak egymásnak a párkapcsolat, a család és a karrier közötti egyensúlyozásban, miközben rengeteg meglepetés vár rájuk. 10-én lesz a premiere egy portugál romantikus vígjátéknak, az Egészségben, betegségben, szerelemben (Until Life Do Us Part/ Até Que a Vida Nos Separe) első szezonjának. A történet szerint az idilli villában élő család három generációja igyekszik megbirkózni esküvőszervező vállalkozásuk és személyes kríziseik kihívásaival. A 8 részes széria nem a Netflix saját gyártása, ugyanis először 2021 februárja és márciusa között vetítette a portugál RTP1 csatorna.

11-én jön a spanyol thriller széria, A selyemfiú (Toy Boy) 2. etapja. Hét év után a sztiptíztáncos fiút kiengedik a málagai börtönből, hogy újratárgyalják az ügyét. A férfi be akarja bizonyítani, hogy a szeretője kente rá a férje meggyilkolását. Az új szezon az elsőhöz hasonlóan először a spanyol ATRESplayer Premium steraming szolgáltatón debütált 2021 őszén. Szintén 11-től lesz látható a legújabb minisorozat, Az örökösnő álarca mögött (Inventing Anna). A 10 részes szériában egy újságíró, Anna Delvey, az Instagramon elhíresült örökösnő ügyét boncolgatja, aki ellopta a New York-i elit szívét és pénzét. A produkciót egy, a New York Magazine-ban megjelent cikk inspirálta, melynek írója producerként vesz részt a munkálatokban. A sorozat készítője a Bridgerton családért is felelős Shonda Rhimes, a főszereplőt pedig Julia Garner (Ozark) alakítja.

Február 14-én érkezik egy friss olasz dráma sorozat, a Hűség (Devotion, a Story of love and Desire / Fedeltá). A látszólag boldog házasság elkezd szétesni, amikor megkérdőjeleződik a férj hűsége, és mindkét házastárs kísértésbe esik. A 6 epizódból álló produkció Marco Missiroli regénye alapján készült. Ugyanezen a napon debütál egy másik, hasonló tematikájú újdonság, a Mint hal az akváriumban (Fishbowl Wives). Egy luxus toronyházban hat különböző, boldogtalan házasságban élő nő a hűtlenség útjára lép. A japán széria Kurosawa R. mangasorozatán alapul.

16-án lesz a premiere egy vadonatúj tinivígjátéknak, A nyár titkainak (Secrets of Summer / Cielo Grande). Az argentin szériában egy üdülő újraindít egy wakeboard versenyt, a rendezvény pedig felkelti a mexikói sportoló, Steffi figyelmét, aki elszántan ki akar deríteni egy családi titkot. Az ifjú Wallander (Young Wallander) 6 részes 2. évada 17-én kerül be a platform kínálatába. A népszerű nyomozó előéletét bemutató történet folytatását mindössze 2 hónappal a debütálást követően rendelték be. Az újonc zsaru, Kurt Wallander szemtanúja lesz egy bizarr gyilkosságnak, és megkérik, hogy segítsen a nyomozásban.

Február 18-án jön az Egyikünk hazudik (One of Us Is Lying) első etapja. A Karen M. McManus regénye alapján készült sorozatban öt középiskolás elzárást kap, ám egy haláleset összetartja őket. Eközben fény derül egy rejtélyes macska-egér gyilkosságra. A 8 epizódos produkció októberben debütált az amerikai Peacock csatornán, és már be is rendelték a folytatását. 18-tól lesz elérhető a Donald Trump ötletén alapuló Űrhadosztály (Space Force) 10 részes 2. szezonja. Az USA előző elnöke 2019 nyarán jelentette be, hogy kiadta a Pentagonnak és a Védelmi Minisztériumnak az utasítást, hogy hozzanak létre egy űrhadosztályt. A rendeletet még karácsony előtt aláírta az amerikai elnök és 2020-ig fel is állt a hatodik katonai szervezeti ágazat. A sorozat ezt parodizálja ki.

25-én lesz a premiere az eredetileg a History Channelen bemutatott Vikingek folytatásának, amely a Vikingek: Valhalla nevet kapta. A történet a 11. században, 100 évvel az anyaszéria után játszódik, legendás vikingek és fiktív harcosok kalandjait meséli el. A produkcióból összesen 24 részt rendeltek be, amit három évadra osztanak szét. Szintén 25-től lesz elérhető egy friss koreai széria, a Fiatalkorúak bírósága (Juvenile Justice). Egy szigorú bíró történetét követhetjük nyomon, aki a fiatalkorú bűnözők iránti ellenszenvéről ismert, amit az igazságszolgáltatásba vetett hitével kompenzál. Az újonnan kinevezett bíró megszegi a szokásokat és saját módszereit alkalmazza az elkövetők megbüntetésére.

hirdetés

Ő lett Balogh Levente új asszisztense, megvan Az álommeló 2. évadának nyertese

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban 4. évada a Netflixre

Megvan, hogy kik lesznek a Zsákbamacska következő különkiadásának szereplői

5 év után távozhat Gelencsér Tímea a TV2-től

Két új műsorvezető csatlakozik az RTL Reggelihez

Műsorváltozás: lecseréli a The Floor ellenfelét hétfőn este a TV2 (frissítve)