2022-ben sem maradunk újdonságok nélkül, ha sorozatokról van szó. A decemberi premierek után bemutatjuk, hogy mik érkeznek a Netflixre januárban. Ismét számos újdonsággal és friss évaddal bővül a platform kínálata. Ezek többsége a Netflix saját gyártású szériája és a világpremierrel egy időben érkezik hazánkban. Horrorok, vígjátékok és thrillerek is jönnek, ráadásul ismét több nemzet sorozatait is megtekinthetjük az év első hónapjától.

hirdetés

Január 1-től elérhető a Szerelem rendelésre (Plan Coeur / The Hook Up Plan) 3. és egyben utolsó évada. A francia romantikus komédiában a párizsi Elsát exe lapátra teszi, ezért a legjobb barátnői titokban felfogadnak egy férfi eszkortot, hogy segítsenek neki továbblépni. A lezárásban kiderül, hogyan alakul kettejük kapcsolata. 5-én érkezik egy mexikói sorozat, az EWS: Az új generáció (Rebelde) 1. etapja. Az azonos című spanyol sorozat 8 részes rebootjában felbukkan egy régi ellenség, amikor új tanév kezdődik az Elite Way gimiben. A titkos társaság azért jött, hogy derékba törje az elsőévesek bimbozó zenei karrierjét.

6-án kerül fel a Netflix legújabb török produkciója, A klub (The Club/ Kulüp) első szezonjának 5 részes második fele. A széria az 1950-es évek kozmopolita Isztambuljába kalauzolja el a nézőket. A zűrös múltú édesanya, Matilda a börtönből való szabadulása után egy éjszakai szórakozóhelyen kezd el dolgozni annak érdekében, hogy viszontláthassa és segíthesse lázadó lányát, akit nem nevelhetett fel. A főszerepekben Gökçe Bahadır, Barış Arduç és Salih Bademci lesz látható, utóbbi színészt a hazai közönség már ismerheti Az idő sodrásában és az Isztambuli mennyasszony című szériákból.

Január 10-én jön Páros küldetés (Undercover) 3. évada. A belga-holland koprodukció friss szezonjában továbbra is nyomon követhetjük a fedett ügynökök történetét, akik beszivárognak egy drogbáró köreibe. A drámasorozat megtörtént eseményeken alapszik. 13-án érkezik a platformra egy vadonatúj japán thriller sorozat, Az újságíró (The Journalist). Egy elhivatott újságíró kitartóan keresi az igazságot egy kormányzati korrupciós botránnyal kapcsolatban, de befolyásos ellenségei próbálják ellehetetleníteni a munkáját. A produkció az azonos című 2019-es film alapján készült. A 10 epizódból álló széria főszerepében Yonekura Ryoko (Doctor X) látható.

14-én debütál az After Life – Mögöttem az élet utolsó, 3. etapja. A történet szerint egy újságnak dolgozó író nehezen jut egyről a kettőre felesége halála után, ezért indulatossá válik és mindenkit eltaszít magától, aki segíteni próbál neki. 6 részben kap lezárást a brit vígjátéksorozat, melynek írója, rendezője és főszereplője a Golden Globe-díjas Ricky Gervais. Szintén 14-én lesz a premiere a legújabb természetfeletti horror sorozatnak, A 81-es számú archívumnak (Archive 81). A 8 epizódos történet középpontjában Dan Turner, levéltáros áll. A férfi egy hangfelvétel-gyűjtemény rendszerezése során rájön, hogy valójában egy olyan filmrendező munkáját rekonstruálja, aki egy veszélyes szekta nyomában járt. A fejébe veszi, hogy megmenti a direktort.

Január 21-én három premier is lesz a platfomon. Ekkor jön az Ozark utolsó, 4. szezonjának első fele. A történet egy tanácsadóról, Martin Byrde-ről (Jason Bateman) szól, aki adósa lesz egy mexikói drogbárónak. Emiatt kénytelen egy eldugott kisvárosba költözni a családjával, hogy ott pénzt mosson a maffiának. Így azonban ő is bűnözővé válik. A befejező évad két részletben érkezik, mindkettő 7-7 epizódból áll, arról azonban még nincs információ, hogy a második fele mikorra várható. Ezen a napon debütál egy új portugál produkció, a Nyári munka (Summer Heat / Temporada de Verão) is. Egy fiatalokból álló csapat egy felejthetetlen nyarat tölt együtt egy paradicsomi nyaralóhelyen, ahol szerelemre, igaz barátokra és megrázó titkokra bukkannak.

21-től től lesz látható egy tinivígjáték, a Sadie és Lay Lay kalandjai (That Girl Lay Lay) első etapja. Ebben Sadie, a különc diáklány próbál helyt állni a középiskolában, miközben óriási titkot őriz: alkalmazásbeli avatárja életre kelt, és ő lett Lay Lay, a legjobb barátja. A 13 részes sorozat nem a Netflix saját gyártása, hiszen először szzeptember és december között a Nickelodeon vetítette az Egyesült Államokban. 28-án érkezik egy új sc-fi sorozat, A kémnő visszatér (In From the Cold). A 8 epizódból álló szériában egy amerikai anya élete a feje tetejére áll, amikor választania kell, hogy veszélybe sodorja a családját, vagy visszatér a genetikailag módosított orosz ügynök múltjához.

Január 28-án lesz a premiere a legújabb horror szériának, a Feria: A legsötétebb fénynek (Feria: the Darkest Light). A történet szerint két nővér kénytelen szembenézni egy új valósággal – és természetfeletti dolgokkal –, amikor kiderül, hogy a szüleik részt vettek egy szekta halálos kimenetelű rítusán. A spanyol sorozat első szezonja 8 epizódból fog állni.
Szintén 28-án jön a Nő a házban szemben az utca másik oldalán a lánnyal az ablakban (The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window). A női főhössel operáló thriller filmeket kiparodizáló, fekete humorú 8 részes sorozatban a bort, gyógyszereket és rakott ételeket élénk képzelőerővel keverő Anna jóképű szomszédja megszállottjává válik, aztán egy gyilkosság szemtanúja lesz. Vagy talán mégsem?
hirdetés

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime-on elérhető népszerű drámasorozat 3. évadához

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)