A márciusi premierek után bemutatjuk, hogy milyen sorozatpremierek érkeznek a Netflixre áprilisban. Ismét számos újdonsággal és friss évaddal bővül a platform kínálata. Ezek többsége a Netflix saját gyártású szériája és a világpremierrel egy időben érkezik hazánkban. Thrillerek, vígjátékok és adaptációk is jönnek, ráadásul több nemzet sorozatait is megtekinthetjük ettől a hónaptól.

hirdetés

Április 1-től elérhető Az utolsó iskolabusz (The Last Bus) 1. évada. A sorozatban éles eszű diákok sorsfordító tanulmányi kirándulásra indulnak, majd harcba szállnak, hogy megmentsék az emberiséget egy kegyetlen drónhadseregtől. A vadonatúj sci-fi széria 10 epizódból áll. 4-én érkezett a koreai Üzleti ajánlat (A Business Proposal) új, 11. epizódja. A történet szerint Ha-ri elmegy egy vakrandira, ahol saját barátnőjének álcázza magát azért, hogy elijessze a pasit. Ám a terv félresiklik, amikor kiderül, hogy a férfi a főnöke, és ajánlatot tesz neki. Az azonos című netes regény adaptációja nem a Netflix saját gyártása, ugyanis február 28-tól heti két alkalommal látható a koreai SBS csatornán.

8-án kerül be a Netflix kínálatába a szolgáltató egyik legsikeresebb spanyol produkciójának, az Elitnek az 5. etapja. A 8 epizódból álló friss szezonban ismét nagy hangsúlyt kapnak a Las Encinas magániskola új igazgatójának gyerekei, és kiderül, hogy az új évad az előző végén elkövetett gyilkosságra fog fókuszálni, vagy esetleg újabb tragédia rázza meg az elit diákok életét. A sorozatból már tavaly októberben berendelték a 6. etapot. Szintén 8-án indul egy vadonatúj holland produkció, A piszkos vonal (Dirty Line). Az 1980-as években Amszterdamban egy bevállalós főiskolai hallgató új karrierbe kezd egy telefonszexvonalon, amelyet két, egymástól merőben különböző testvér indított. A történet 6 részen keresztül bontakozik ki.

Április 9-én lesz a premiere a koreai Holnap (Tomorrow) legújabb epizódjának. Egy véletlenül félig emberi, félig szellemtestet öltött fiatalember kegyetlen kaszások cégénél kap munkát az alvilágban, ahol különleges küldetéseket kell teljesítenie. Az azonos című képregény alapján készült széria eredetileg a koreai MBC TV-n látható április 1-től. 12-én jön a brit humorista, Catherine Tate sorozata, a Nők a sitten (Hard Cell) 1. szezonja. Laura Willis rendezvényszervezői múlttal lett egy női börtön igazgatója. Miközben egy dokumentumfilmes stáb követi figyelemmel a fegyházat, a nő mesél a rácsok mögötti élet örömeiről és viszontagságairól ebben az üdítően szatirikus sorozatban. A 6 részes produkcióban Tate nem csak készítőként, de szereplőként is részt vesz, hiszen számos szerepet ő alakít, az igazgatótól kezdve a különböző fegyencekig.

13-án két újdonság kerül be a Netflix kínálatába. Az egyik A majdnem boldog ember (Almost Happy / Casi Feliz) 2. évada. Az argentin vígjátéksorozat középpontjában Sebastián, a mérsékelten híres rádiós műsorvezető áll, aki keresi az útját a világban, miközben boldogulni próbál exfeleségével és két gyermekével. A másik premier ezen a napon Az anyósok réme (Smother-in-Law / A Sogra Que Te Pariu) 1. etapja. A 10 részes brazil vígjáték cselekménye szerint a világjárvány kitörése óta a családjával élő kotnyeles Isadir minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy feldúlja az ügyefogyott fia és rivális menye életét.

Április 15-én három sorozat is debütál a streaming szolgáltatón. Ekkor érkezik a Sarah Vaughan azonos című regényén alapuló Egy botrány anatómiája (Anatomy of a Scandal). A friss antológiai szériában Sophie kiváltságos élete a befolyásos politikus, James feleségeként szétesik, amikor fény derül egy botrányos titokra, és férjét megdöbbentő bűncselekménnyel vádolják. A 6 epizódból álló drámasorozat főszerepeiben Sienna Miller (A legharsányabb hang), Michelle Dockery (Downton Abbey) és Rupert Friend (Hitman: A 47-es ügynök) láthatók. Ugyanezen a napon jön egy vadonatúj spanyol dráma, A föld örökösei (Heirs to the Land / Los herederos de la tierra). A leleményes fiatal, Hugo Llor azon ügyködik, hogy nevet szerezzen magának a XIV. századi Barcelonában, miközben próbálja megtartani az Estanyol családnak tett esküjét. A 8 részes produkció Ildefonso Falcones regényéből készült.

Szintén 15-én indul egy friss indiai széria, A keresztanya (Mai: A Mother’s Rage). Egy gyászoló anya rájön, milyen bűnözők felelősek a lánya tragikus haláláért, és szelíd nőből kegyetlen alvilági figurává válik, hogy kiderítse a teljes igazságot. A bűnügyi thriller 6 epizódból áll. 20-án ismét három premierre kerül sor. Ezen a napon debütál a Végtelen matrjoska (Russian Doll) 7 részes 2. szezonja, melyet Magyarországon forgattak. A történet szerint a főszereplő, Nadia mindennap meghal, hogy aztán másnap újraélje 36. születésnapi buliját. Bizarr időhurokba kerül, mely során kénytelen saját halandóságával szembenézni.

Ugyancsak április 20-tól lesz elérhető egy friss török dráma, a Yakamoz S-254. A 8 részes szériában a Földet katasztrófa éri. Egy tengeralattjárón kutatómissziót végző tengerbiológus és a legénysége kénytelen a túlélésért küzdeni, miközben fény derül egy összeesküvésre. A főszereplőt Kıvanç Tatlıtuğ alakítja, akit a magyar nézők már ismerhetnek a Tiltott szerelem és a Bosszú vagy szerelem című sorozatokból. A harmadik premier ezen a napon az Ellopott szív (The Marked Heart / Pálpito) 1. évada. Egy végletekig elszánt férfi bosszút akar állni azon a szervkereskedő-hálózaton, amelyik megölte a feleségét. Azonban közben beleszeret abba a nőbe, aki megkapta a szívét. A kolumbiai-mexikói produkció 14 részből áll.

21-én egy friss japán széria, A terhes férfi (He’s expecting) érkezik a Netflixre. Amikor egy sikeres reklámszakember férfi létére váratlanul teherbe esik, olyan társadalmi előítéletekkel találja szemben magát, amelyekre egyáltalán nem számított. A 8 epizódos sorozat Eri Sakai Hijama Kentaro első terhessége című mangája alapján készült. 22-én debütál a Fülig beléd zúgtam (Heartstopper). Az új, 8 részes brit produkció a felnőtté válásról szól. Charlie és Nick rájön, hogy barátságukból több is lehet, miközben igyekeznek megtalálni helyüket az iskolában és a szerelemben. Alice Oseman képregényének adaptációja.

Április 22-től lesz látható a Better Call Saul utolsó, 6. etapja. A Breaking Bad – Totál szívás Emmy-díjra jelölt előzménysorozatából megtudhatjuk, hogyan vált Jimmy McGill kisstílű ügyvédből az erkölcsileg nem épp feddhetetlen Saul Goodmanné. A széria itthon az AMC csatornán látható, de online most érkezik. A történetet 13 epizódban zárják le. 28-án érkezik a Lea 7 élete ( The Seven Lives of Lea / Les 7 vies de Léa). A vadonatúj 7 epizódos francia misztikus – bűnügyi drámában Léa megtalálja egy fiatal férfi maradványait, majd a 90-es években tér magához, ahol hétszer is testet vált, miközben igyekszik megakadályozni az ismeretlen halálát.

29-én jön Ozark utolsó, 4. szezonjának második fele. A történet egy tanácsadóról, Martin Byrde-ről szól, aki adósa lesz egy mexikói drogbárónak. Emiatt kénytelen egy eldugott kisvárosba költözni a családjával, hogy ott pénzt mosson a maffiának. Így azonban ő is bűnözővé válik. A befejező évad mindkét fele 7-7 részből áll. 29-től lesz elérhető a Grace és Frankie 7. évadának utolsó 12 epizódja. Az Emmy-díjra jelölt sorozatban a pedáns Grace és a különc Frankie nem barátnők, ám amikor férjeik elhagyják őket egymásért, lassan barátokká válnak. A 7. etappal véget érő vígjátékszéria ezzel a Netflix leghosszabb ideig futó produkciójává válik.

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát