A júniusi premiereket követően most bemutatjuk, hogy melyek lesznek a Max legfontosabb filmpremierjei júliusban. A streaming szolgáltató ezúttal 30 kiemelt egész estés produkciót tett közzé, amelyek a nyár közepén válnak elérhetővé. Ezek között sztárok főszereplésével készült alkotások, népszerű franchise részei, dokumentumfilmek, koncertfilm és magyar produkció is megtalálható.

Amszterdam

Július 1-jén érkezik a platformra az 1968-as A Thomas Crown-ügy (The Thomas Crown Affair). A bostoni milliomos egy bankrablás által akarja bebizonyítani, hogy mennyire nem működik az intézményesített bankrendszer. Saját maga dolgozza ki a tervét, és több embert is egyszerre mozgat. Azonban emberére akad egy biztosítási nyomozónő személyében, aki mindent megtesz, hogy elkapja őt. Szintén ettől a naptól lesz megtekinthető A szolgálólány meséje (The Handmaid’s Tale) című filmdráma. A Margaret Atwood regénye alapján készült produkcióban egy természeti katasztrófa miatt a legtöbb nő meddő lesz. Azokat, akik képesek gyermeket szülni, az elit kisajátítja és inkubátornak használják őket. Így történik Kate-el is, aki mindeközben beleszeret egy sofőrbe, akiről kiderül, hogy a földalatti ellenállási mozgalom egyik vezetője.

Ugyanekkor válik elérhetővé a Hálózat (The Network). Egy tévétársaság egyik legnépszerűbb kommentátorát el akarják távolítani, mivel esni kezdett a nézettség. A férfi ezt követően élő adásban bejelenti, hogy öngyilkos lesz. Mivel ettől nő a nézettség, a csatorna vezetői saját műsort adnak neki, amelyben szidhatja a médiát. Szintén a hónap első napján kerül be a kínálatba az Ivan & The Parazol – 20ra lapot, Live@BudapestPark2023, amely az egyik első magyar zenés-koncertfilm lesz a platformon.

Július 4-től lesz megtekinthető a 2014-ben megjelent Godzilla. A világ legnagyobb szörnyét radioaktív szennyeződés teremtette és hősök pusztították el, azonban kiderül, hogy csupán átmenetileg tudtak megszabadulni tőle. Ezen a napon érkezik a platformra a Godzilla II. – A szörnyek királya (Godzilla: King of the Monsters) is, amelyben az embereknek Godzillához kell fordulniuk az őket megtámadó, ősi szörnyek legyőzése érdekében. Szintén ekkor jön a Maxra a Godzilla Kong ellen (Godzilla vs. Kong). A filmben a két hatalmas szörny küzd meg egymással.

4-én lesz nézhető a Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore és Emma Stone főszereplésével készült Őrült, dilis, szerelem (Crazy, Stupid, Love). Cal élete összeomlik, amikor felesége válni akar. A férfi egyedül érzi magát, azonban elfelejtette, hogy kell randizni. Újdonsült barátja elhatározza, hogy férfit farag belőle és megtanítja felszedni a lányokat a bárban. 5-én kerül be a kínálatba az Előző életek (Past Lives). A romantikus dráma története szerint Nora és Hae-sung gyerekkorukban a legjobb barátok voltak, de a lány családja elköltözött Dél-Koreából. Húsz évvel később online újra egymásra találnak, a fiú pedig meglátogatja Norát New Yorkban. Az együtt töltött hét mindkettejükben érzelmi lavinát indít el.

Július 5-én válik elérhetővé az Amszterdam című dramedy is, amely valós történéseken alapszik. Három közeli barát az amerikai történelem egyik legmegrázóbb titkos összeesküvésének középpontjában találja magát. A produkcióban Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Rami Malek és Robert De Niro is szerepel. Ugyanettől a naptól lesz megtekinthető A fény birodalma (Empire of Light). Az 1980-as évek Angliájában játszódó történet a moziban recepciósként dolgozó Hilary és az új, szorgalmas alkalmazott, Stephen közti szerelmi kapcsolatot mutatja be. Stephen fekete férfiként minden nap szembenéz a rasszizmussal, és tudják, hogy kapcsolatuk nem tarthat örökké. A főszerepekben Olivia Colman, Micheal Ward és Colin Firth látható.

Szintén 5-én érkezik a streaming szolgáltatóra a Ragadozó városok (Mortal Engines). A posztapokaliptikus világban az emberiség új életmódot fejlesztett ki. Tom találkozik egy veszélyes szökevénnyel, Hesterrel, és hamarosan a saját életéért kell küzdjön, azonban váratlanul szövetségre lépnek, hogy megváltoztassák a jövő alakulását. Ugyanekkor jön a Maxra Edgar Wright Cornetto-trilógiájának utolsó része, a Világvége (The World’s End). Öt barát egy kocsmatúrával ünnepli meg az iskola végét, a lista végén szereplő Világ Végébe azonban már nem jutnak el. Húsz évvel később úgy döntenek, hogy megismétlik a maratoni ivást.

Július 6-án válik elérhetővé A rosszfiúk (The Bad Guys) című animációs vígjáték. Hogy elkerüljék a börtönt, egy hírhedt bűnözőkből álló banda úgy tesz, mintha jó útra térnének, csakhogy vezetőjük rájön, hogy valóban meg akar változni. 7-én érkezik az Anton Palzer: Breaking the Cycle, amely a német kerékpáros útját mutatja be, és a The Next Centimeter is, amely a férfi rúdugrás sztárjának, Armand Duplantisnak a küzdelmeit tárja fel. 11-én kerül be a kínálatba a Koszorúslányok (Bridesmaids). Annie megtudja, hogy legjobb barátnője férjhez megy, és természetesnek veszi, hogy a koszorúslánya lesz. Próbál megfelelni a feladatnak, azonban mindig történik valami baj, miközben a riválisa minden akadályt tökéletesen vesz.

12-én érkezik a platformra a Hellboy 2. – Az Aranyhadsereg (Hellboy II. The Golden Army). Az alvilág ura azt tervezi, hogy felébreszti az évszázadok óta szunnyadó aranyhadsereget, hogy ő uralja a Földet. Az emberiség már csak Pokolfajzatban bízhat, hogy megállítsa a zsarnok uralkodót. Szintén ezen a napon jön a Maxra Warren Beatty, Julie Christie és Goldie Hawn közös vígjátéka, a Sampon (Shampoo). George, az ügyes kezű fodrász egyszerre két nővel is viszonyt folytat, miközben párkapcsolatban él Jillel. Egy jótékonysági rendezvényen a férfi is megjelenik a barátnőjével, azonban a másik két nője is felbukkan, méghozzá a férjeik oldalán.

Július 12-től lesz megtekinthető a Matthew McConaughey főszereplésével készült A fák tengere (Sea of Trees) is. A drámában Arthur ellátogat abba a japán erdőbe, ahova a legtöbben azért járnak, hogy átértékeljék az életüket. Miután megtalálja a számára tökéletes helyet a halálra, találkozik egy japán férfival, aki szintén az útját keresi. A kettejük sorsa egybefonódik, Arthurban pedig megerősödik az élni akarás és a felesége iránti szerelme. 14-én válik elérhetővé a Faye Dunaway című dokumentumfilm, amely a híres színésznő életét mutatja be a közönség számára.

18-tól lesz nézhető a Maxon Szacsvay László és Kizlinger Lilla közös drámája, a Valami madarak. Bélát egy kisebb baleset után az idősek otthonába rakja a fia. A makacs öregúr minél hamarabb ki akar jutni, amiben társa a 17 éves Zoé lesz, aki büntetésből dolgozik az otthonban. 19-én érkezik a streaming szolgáltatóra a Michael Bay által rendezett Rohammentő (Ambulance). A thrillerben a veterán Willnek sürgősen pénzre van szüksége, és attól kér, akitől tudja, hogy nem kéne – az örökbefogadott fivérétől. A férfi kitalálja, hogy hajtsák végre Los Angeles történetének legnagyobb bankrablását. A menekülések azonban kudarcba fullad, és eltérítenek egy rohammentőt, benne egy, az életéért küzdő sebesült zsaruval és a profi mentőorvossal.

Szintén július 19-től lesz megtekinthető az Ecc, pecc, ki lehetsz? (See How They Run). Az 1950-es években játszódó krimi-vígjátékban a West Enden egy nagysikerű színdarab filmváltozatát készítik elő, azonban a rendezőt megölik. Stoppard felügyelő és az újonc Stalker kapják az ügyet, de egy olyan fejtörővel szembesülnek, ami tulajdon életükre is veszélyt jelent. Ugyanekkor válik elérhetővé Az Igazság Ligája és RWBY: Szuperhősök és Vadászok – Második rész (Justice League x RWBY: Super Heroes and Huntsmen Part Two). Az animációs filmben az Igazság Ligája visszatér a Földre, de rájönnek, hogy a Grimmek követték őket, és valahogy megkettőzték az erejüket.

Ugyanekkor kerül be a kínálatba George Clooney és Julia Roberts közös thrillerje, a Pénzes cápa (Money Monster). Kyle s tőzsdén csődbe megy, ezért élő adásban túszul ejti Lee-t, a műsorvezetőt és pénzügyi gurut, akitől a tippet kapta. Azzal fenyeget, hogy ha a tőzsdei munkanap végére nem megy fel a részvénye ára, akkor végez Lee-vel. 19-től lesz megtekinthető a Közellenségek (Public Enemies) is. A krimiben Johnny Depp játssza John Dillingert, minden idők egyik legismertebb gengszterét. A Szövetségi Nyomozó Iroda vezetője arra akarja felhasználni a gengszterek elleni hadjáratot, hogy az irodából nagyhatalmú szövetségi intézményt csináljon, ezért első számú közellenségnek kiáltja ki Dillingert.

Július 26-án érkezik a streaming szolgáltatóra a Hugh Jackman főszereplésével készült Van Helsing című akció-fantasy. Van Helsing elszántan küzd a Gonosz ellen, legújabb megbízatása pedig Erdélybe szólítja, ahol Drakula gróffal kell leszámoljon, annak érdekében, hogy megmentse Anna hercegnőt. Drakulának azonban két segítője is van: Frankenstein szörnyetege és a Farkasember.

Szintén ekkor jön a platformra a Bostoni fojtogató (Boston Strangler). Az igaz történeten alapuló krimi a gyilkosságokat feltáró újságírót, Loretta McLaughlint mutatja be. Miközben a gyilkos újabb és újabb áldozatokat szed, a nő a társával együtt tovább nyomoz a saját életüket is kockáztatva. 27-én válik elérhetővé az Énekelj 2. (Sing 2). Az animációs vígjátékban Buster Moonnak és barátainak meg kell győzniük a visszahúzódó rocksztárt, hogy csatlakozzon hozzájuk egy új show megnyitóján.

Hamarosan bemutatjuk a Netflix, a SkyShowtime, a Disney+ és a Prime Video következő hónapban debütáló produkcióit is.

hirdetés

Ezt lehet tudni a jövő héten érkező 4. Beverly Hills-i zsaru filmről

Ezek lesznek a Max júliusi sorozatpremierjei

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek júliusban a Disney+-ra

Újra látható lesz Majka és Pápai Joci a TV2-n - mától szinte csak ismétlés lesz főműsoridőben

Kiderült, hogy ki lesz Till Attila műsorvezetőtársa a Megasztárban

Itt a Sárkányok háza 2. évadának 3. epizódjának előzetese